Trandafiri pufoși din aluat și brânză de vaci. Gata în doar 20 de minute

Uimitorii biscuiți din brânză fină de vaci, „Trandafiri”, vor decora fiecare masă de sărbătoare, bucurând nu doar copiii, ci și adulții.

Ingrediente:

  • 450 g făină
  • 250 g de brânză de vaci
  • 100 g margarină
  • 1/2 pahar cu zahăr
  • 1/4 de linguriță bicarbonat de sodiu
  • 1 g vanilie
  • 1/2 linguriță sare
  • 2 gălbenușuri de ou

Metodă de preparare:

Într-un recipient adânc se amestecă 250 g de brânză de vaci, 100 g de margarină topită, 1/2 pahar de zahăr, 1 g de vanilină, 1/2 linguriță sare și 2 gălbenușuri de ou.

Cerneți printr-o sită măruntă 450 g de făină cu 1/4 de linguriță de bicarbonat și adăugați treptat în amestecul de brânză de vaci.

Frământați aluatul până obțineți o consistență omogenă.

Întindeți aluatul într-un strat subțire de 2-3 mm grosime, folosindu-vă de un pahar cu eschizătura mică, decupați cercuri de aceeași mărime. Suprapuneți 3 – 4 cercuri și răsuciți-le bine într-o ruladă, tăiați-o apoi în jumătate, astfel încât să obțineți 2 trandafiri.

În mod similar, formați trandafiri din restul aluatului.

Preîncălziți cuptorul la 120 de grade.

Tapetați tava cu hârtie de copt, aranjați atent biscuiții și trimiteți-i la cuptor pentru 20-30 de minute.

Așezați trandafirii copți pe o farfurie frumoasă, presărați-i cu zahăr pudră, și îi puteți servi.

Poftă bună!

Loading...