Mihai Gadea face lumina: Cine a adus, de fapt, noul virus la „Te cunosc de undeva”

„A aparut informatia ca Marcel a venit pe platourile de filmare de la „Te cunosc de undeva” infectat si i-a infectat pe ceilalti, sunt mai multi infectati.

Eu nu am sa dau multe detalii, pentru ca nu este rolul meu, dar in urma investigatiilor epidemiologice care s-au facut, nu Marcel Pavel a adus virusul pe platouri, s-a intamplat sa fie altcumva, de la o alta persoana.

Si acela este un alt caz public. Marcel acolo s-a infectat, nu a adus el virusul”, a declarat Mihai Gadea.

Ce vedete au fost infectate

Mai multe vedete de la „Te cunosc de undeva” au fost infectate cu noul virus.

Primul care a ajuns la spital a fost Marcel Pavel. A urmat Ozana Barabancea si prezentatorul Andrei Stefanescu.

Cosmin Selesi este in acest moment, asimptomatic.

Andreea Balan spune ca se simte bine si ca nu crede ca s-a infectat pentru ca a trecut suficient timp de cand a filmat pentru emisiunea „Te cunosc de undeva” si nu are niciun fel de simptome.

Aurelian Temisan nu a spus nimic, in acest moment, despre starea sa de sanatate.

Monica Anghel este revoltată pe oamenii care au început să-l arate cu degetul pe artistul Marcel Pavel care ar fi infectat cu noul tip de coronavirus întreaga echipă de la „Te cunosc de undeva!”.

Cunoscuta cântăreață a intervenit în emisiunea prezentată de Mihai Gâdea la Antena 3 unde a ținut să transmită un mesaj tăios legat de situația delicată prin care trec toți cei care au intrat în contact cu Marcel Pavel în ultimele zile.

Vedeta susține că nu este relevant cine pe cine a îmbolnăvit, subliniind faptul că am uitat să fim oameni.

În plus, Monica Anghel este de părere că oamenii se comportă ca niște „hiene”, în loc să fie alături de colegul ei de la Antena 1 cu un „gând bun.

„Nu este relevant cine pe cine a îmbolnăvit și nu despre asta este vorba, ci despre faptul că niște oameni s-au îmbolnăvit sau sunt într-o situație delicată.

Tu ce faci? Te comporți exact ca o hienă? Asta faci? Te comporți ca un rechin, e inuman un astfel de comportament, este inuman!

Suntem oameni, fraților, înainte de a fi artiști, suntem oameni, avem sentimente, copii, familie, avem părinți, prieteni, suntem oameni.

Loading...