După ce au aflat că vor deveni părinți pentru a treia oară Adela Popescu și Radu Vâlcan au plecat într-o vacanță exotică

828

La scurt timp după ce au anunțat că vor deveni părinți pentru a treia oară, Adela Popescu și Radu Vâlcan au plecat alături de copiii lor, Andrei și Alexandru, în vacanță!

Frumoasa actriță și-a emoționat fanii încă din primele clipe de când a ajuns în destinația exotică, împărtășindu-le o imagine impresionantă cu burtica de gravidă.

Iată ce loc a ales faimosul cuplu pentru a se relaxa!

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din lumea mondenă românească.

Cei doi sunt un exemplu pentru toți îndrăgostiții, având în vedere dragostea și susținererea pe care și-o oferă reciproc, în orice situație.

Cea mai mare dovadă de iubire a Adelei Popescu și a lui Radu Vâlcan este reprezentată de cele mai mari comori ale sufletului lor: simpaticii lor băieței, Andrei și Alexandru.

Ba mai mult, cei doi mai așteaptă un copilaș care este deja pe drum, actorii urmând astfel să devină părinți pentru a treia oară.

Fericitul anunț a fost făcut de Adela Popescu chiar în direct, în timp ce se afla într-o emisiune de televiziune. În urmă cu câteva zile, mai exact, pe data de 8 ianuarie, faimoasa artista le-a dezvăluit fanilor că este însărcinată.

Spunând că atât ea, cât și partenerul ei de viață, Radu Vâlcan, își doreau foarte mult acest copil. Potrivit spuselor ei, ea și soțul ei au început să se gândească să-și achiziționeze o mașină mai mare.

„Noi ne doream mult acest copil, nu la modul că urmăream ovulația, dar îl doream. Prietenii s-au gândit la cheltuieli și soțul a început să se gândească la o mașină mai mare.

Ne-am gândit cât costă grădinițele pe lună”, a spus Adela Popescu într-o emisiune tv, la începutul lunii ianuarie.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au plecat în vacanță, în Maldive, împreună cu băiețeii lor

Astăzi, la scurt timp după marea dezvăluire, Adela Popescu și Radu Vâlcan le-au pregătit fanilor o altă surpriză.

Cei doi și-au anunțat admiratorii de pe rețelele de socializare că au plecat în vacanță, însă nu într-un loc obișnuit, ci într-o destinație exotică, frecventată de vedetele de la noi.

Artista le-a împărtășit fanilor imagini emoționante cu burtica de gravidă

Iar ca să nu vă mai ținem în suspans vă spunem că este vorba despre celebrul Maldive, loc în care Adela Popescu și-a dorit să ajungă dintotdeauna, așa cum povestește chiar ea.

Vedeta a mărturist că a avut parte de o senzație incredibilă când a pășit pe nisipurile fine.

„Mi-am dorit de când mă știu să vin în Maldive, dar senzația pe care am avut-o când am ajuns aici a fost peste orice imaginație”, a spus Adela Popescu la InstaStory.

În același timp, pe lângă acest anunț, Adela Popescu le-a împărtășit fanilor și mai multe imagini cu ea, soțul și copiii, în timp ce se plimbă pe plajă, dar și cu burtica de gravidă, aceasta fiind deja vizibilă.

„Și am ajuns în Maldive… Exact motivele pentru care amânam până acum o vacanță aici, ne-au convins, în contextul actual, să ne hotărâm să venim. E pur și simplu minunat.

Promit să postez cât de des pot și cât de des mă lasă băieții. ❤️”, a scris soția lui Radu Vâlcan în dreptul unei imagini de familie, din Maldive.

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!