Cum s-au infectat cei doi soti din Blagesti cu COVID-19! Cum se muncea la Acces Direct. „Era focar, nimeni nu purta masca” + „Am plecat la timp si…”

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Vulpița de la Acces Direct și soțul ei, Viorel, sunt infectați cu noul coronavirus.

Plimbați de la un spital la altul, cei doi au fost nevoiți să intre în carantină la domiciliu, după ce nu s-au găsit locuri pentru a fi spitalizați.

Fosta asistentă de la Antena 1, Emily Burghelea, scoate la lumină detalii șocante din cadrul emisiunii care rupe audiențele.

Emily Burghelea a spus adevărul despre Vulpița și Viorel și despre modul în care se muncea la Acces Direct, în pandemie de COVID-19.

Blondina este șocată de faptul că platoul de la Antena 1 a devenit un adevărat focar și foarte multe persoane au avut de suferit din cauza celor întâmplate.

La Acces Direct, nimeni nu ținea cont de măsurile impuse de autorități

La fel de sinceră și asumată, așa cum a fost mereu, Emily a declarat că echipa emisiunii Acces Direct nu respecta normele impuse de autorități pentru prevenirea infectării cu noul coronavirus.

Nimeni nu purta mască și, mai mult de atât, după ce a făcut un live din platou, conducerea postului de televiziune a pus-o să șteargă live-ul cu pricina, pentru a nu se vedea neregulile din platou.

„Vestea ca Acces Direct este un focar de infecție m-a lăsat mută.

Îmi pare extrem de rău pentru oamenii de acolo care plătesc acum cu ce au ei mai de preț…Sănătatea lor!

Le transmit toate gândurile bune, dar în același timp trebuie să spun că mă așteptam la asta.

Din păcate, acolo nu s-au respectat niciodată regulile impuse de autorități. Am lucrat la Acces Direct și știu foarte bine cât de riscantă era o simplă zi de muncă.

In starea de urgență, când România era pustie și nimeni nu avea voie să iasă din casă fără un motiv întemeiat, când era ilegal să stea la un loc mai mult de 50 de persoane, când masca era obligatorie în spațiile închise…

Acolo nu se respecta nici măcar una dintre aceste norme impuse, ba chiar atunci când cineva purta mască, era stigmatizat…” a spus Emily Burghelea, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

„Ni se spunea că nimeni nu are cum să se îmbolnăvească”

În aceeași notă de sinceritate, Emily ne-a mai declarat că echipa emisiunii era cea care considera că nimeni de acolo nu se poate infecta cu noul coronavirus, căci, considerau oamenii, este un circuit închis și sigur.