Mori de râs! Florin Salam o face praf pe Vulpița: “I-aș da câteva” Continuarea depășește orice imaginație …

Cu toții știm că Vulpița și Viorel de la Acces Direct sunt vedetele momentului, iar telenovela dintre ei nu are cum să nu ajungă la urechile celor mai marii artiști de la noi.

Florin Salam și-a spus și el părerea
despre controversatele personaje și nu s-a abținut deloc să-i critice și chiar să-i ia la mișto pe cei doi soți din Blăgești.

Telenovela dintre Vulpița și Viorel a ajuns și la urechile lui Florin Salam. Regele manelelor a făcut un video pe contul său de Youtube în care a vorbit deschis despre cele două personaje de la Antena 1.

Fără să stea pe gânduri, Florin Salam i-a ironizat pe Vulpița și Viorel și i-a comparat cu Brad Pitt și Angelina Jolie,

După care a mărturisit că le-ar da, de bună voie, o sumă de bani pentru a nu mai apărea la televizor. În clipul video postat de Salam s-au mai aflat și alți maneliști, care au râs și s-au distrat de spusele marelui artist.

”Avem și noi un mesaj artistic, dacă vreți. Ne uităm la băiatul ăla, Viorel și la Vulpița, cum ar fi Brad Pitt și cu Angelina Jolie, gen, ca idee.

Le-aș da câteva mii de euro ca să nu mai stea”, a zis Florin Salam.

”Ți-ar sta bine, lângă Vulpița, că-i la fel ca mulți lăutari care au ieșit acum ca și ei” a mai completat Florin Salam, într-o notă de ironie.

Ulterior Florin Salam a decis s-o accepte pe Vulpița.

Într-un interviu pentru Taraf, ”regele a vorbit din nou despre fenomenul Vulpița, însă de această dată a spus că-l acceptă și-l înțelege.

”Mă frate, hai să-ți spun ceva! Uite, tu ai emisiunea asta…Noi, oamenii, sunem curioși să vedem ce spune ăla, ce face ăla…

Dacă noi, lăutarii, stăm cu ochii pe tine, adică suntem curioși. Dacă ai chema unul d-ăsta care cântă bine, n-ar fi așa important să vezi cum cântă ci cum gândește, ce spune, ce caterincă face… mai curioși suntem așa.

Eu știu cum cântă ăia, dar o caterincă e mult mai interesantă.

Revenind la doamna Vulpița… suntem curioși sa vedem ce spune. Ea o să facă vizualizări și dacă spune maine pe Facebook că face plăcintă.

Noi ne uităm, tot hit o să fie! Ne uitm să vedem cum face nebina asta plăcintă, ca idee… Ea, acum, sparge cu orice.

Dacă mâine își pune bigudiuri, mai rău face vizualizări, dacă îi pune Viorel o piedică, mai rău, și tot așa”, a spus Salam la Taraf

Loading...