„Ei ne protejeaza!” Polițist din Galați, filmat beat mangă, încercând sa dea o amendă

Un polițist din Galați a reușit să devină… viral, dar în sensul negativ al cuvântului.

Într-o perioadă în care oamenii legii trebuie să vegheze respectarea măsurilor restrictive impuse de autoritățile care încearcă să stopeze răspândirea infecției cu COVID-19, respectivul polițist nu a avut altceva mai bun de făcut decât să se îmbrățișeze cu Zeul Bachus.

Dar nu a fost vorba, din câte se poate vedea în imaginile filmate de un cetățean, doar de o ”îmbrățișare”. Polițistul din Galați era, cum se mai spune în popor, ”mangă”.

Și, atât de beat fiind, în vreme de pandemie de cornavirus, n-a reușit nici să se înțeleagă cu cineva, nici să dea vreo amendă. La un moment dat, polițistul în uniformă, aflat sub influența alcoolului, a încercat să se țină de un copac, numai că nici asta nu a reușit, prăbușindu-se și fiind ridicat de un gălățean.

”Ei ne protejează”, au spus mulți dintre cei care au văzut imaginile halucinante, iar ironia nu este nu numai evidentă, ci și dureroasă în tot acest context medical fără precedent în care nu numai cetățenii ar trebui să fie responsabili, ci și cei puși să… apere legea.

O astfel de imagine nu face cinste polițiștilor, însă, din fericire, cei mai mulți nu încearcă să își facă decât datoria, cu atât mai mult acum, în plină criză medicală.

”Valoarea lor este zero”

Iar comentariile internauților, firește, nu aveau cum să lipsească în fața unor asemenea imagini. Oamenii și-au exorimat punctele de vedere, iar acestea au fost, în majoritate, critice:

”Bravo, emblema ROMANIEI, oameni din aceștia au grija de populatie, din cauza asta se întampla numai abuzuri în Romania, merita omul si un miel de paşte !”,

”Foarte urât din partea celui care a filmat, i-a lăsat pe săracii oameni să țină stâlpul sa nu cadă și el filma ”,

”Lăsați că mâine o să dea amenzi și poate își revine”, ”Se vehicula la un moment dat ideea desființării poliției locale care nu odată s-a dovedit inutilă ”,

”Cu aşa amenzi zici că au câștigat la loterie , s-au cinstit şi ei puțin.,sau poate o fi un nou simptom de vorona scuze… corona”, ”Doamne ferește nimeni nu știe ce necazuri are”,

”Suna la 112 sai dea amenta ca e fara manusi fara masca ciobanu”, ”Ăștia nu sunt polițiști, sunt o adunătură de foști paznici și gardieni care au ajuns sa poarte haine inscripționate cu Politia și din păcate sunt plătiți mai bine decât un polițist care intrdevar își face datoria.

Valoarea lor este zero”, ”2 polițiști locali făcuți la apelul de seara cum sunt majoritatea dintre ei cu un tupeu fantastic de parca noi suntem sclavii lor și uita ca sint plătiți din bani publici.

Ei te amendează pe strada și dacă nu ma înșel de asta avea uniforma pe el sa profite ca se observa ca este sărit de 65 ani ce cauta pe strada la ora aia?

Maine să-i dea afara fără comentarii, Rusineeeee”, au fost câteva dintre comentariile postate de internauți. sursa:cancan.ro

Așa ne protejează poliția locală a lui PUCHEANU. Poate se sesizează cineva! E stare de urgență în România, nu stare de ebrietate!

Publicată de Impreuna Putem pe Duminică, 5 aprilie 2020

Loading...