Ea este Irina, soția lui Răzvan Fodor! Povestea lor de dragoste este desprinsă din filme … de comedie!

3.580

Irina și Răzvan Fodor, care a fost concurent la Asia Express 3, formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz.

Cântărețul spune acum că Irina este femeia pe care a așteptat-o dintotdeauna, iar la prima întâlnire a supus-o unui test pentru a fi sigur că este femeia potrivită.

Povestea lor de dragoste pare desprinsă din filmele cu prinți și prințese, însă a început cu o scenetă din „Stan și Bran’.

Irina și Răzvan Fodor s-au întânit în 2007 și s-au căsătorit trei ani mai târziu, în 2010. Ea era studentă la Facultatea de Jurnalism şi făcea hosting si figuraţie specială la Buftea, iar el era pe platourile de filmare şi a remarcat-o.

Nu a fost dragoste la prima vedere, dar se simpatizau reciproc și s-au împrietenit pentru ca mai apoi, încet încet, Irina să se îndrăgostească iremediabil de Răzvan.

De altfel, în cadrul unui interviu, Irina a spus că Răzvan a fost cea mai interesantă persoană pe care a cunoscut-o prin intermediul jobului. „M-a impresionat de m-am și măritat cu el!’, se amuză Irina.

La prima lor întâlnire, cântărețul a supus-o unui test inedit pe care tânăra de doar 20 de ani atunci l-a trecut cu brio.

„Nu s-a întâmplat nimic, nici un sărut, nici un ținut de mâna, doar o invitație nevinovată la un botez al copilului unui prieten… și un prim test, să spunem așa… I s–a tras scaunul de sub fund. Da! Exact de sub fund!

Nu doar ei, ci tuturor femeilor și soțiilor din gașcă care au venit foarte simandicos aranjate la un asemenea eveniment. (Fraților, era doar un botez! Hai să ne relaxăm și să ne simțim bine, zic).

A râs cu hohot(…) Plăcut surprins, mirat și contrariat, am trecut peste primul hop…’, povestea Răzvan Fodor pe blogul său, în urmă cu ceva timp.

„E un secret pe care îl știe gașca mea de apropiați, dar acum după 10 ani pot să-l împărtășesc.

Secretul ar fi că am alergat-o cu patul pe la Leu, pe acolo la cămine, vreo 3 luni și jumătate, ceva de genul ăsta. Pe vremea aia treceai la „pierdute” după două săptămâni maxim. După ea am alergat vreo 3 luni, aproape 4.

Cel mai mult de până acum, dar a meritat. Mi-am dat seama că ea e, ăsta a fost și motivul real pentru care am insistat atât, că altfel fugeam de mult”, a povestit Răzvan Fodor.

„I-am propus o vacanță în India unde am avertizat-o că nu e chiar cea mai exotică destinație de pe pământ, iar eu în capul meu eram ferm convins că nu poți să impresionezi astfel o fetiță de 19 ani.

Dar am zis că dacă tot mi se pare că e ce trebuie, hai să o testăm până la capăt. A dormit în bungalouri de 3 $ / noapte fără să crâcnească, a mers zeci de kilometri pe jos pe zi și împreună am schimbat câteva trenuri și mijloace de transport, avioane și alte cămile…

Ar fi putut, ca o domnișoară ce era, să se urce în primul avion și să se întoarcă acasă, în civilizație. Nu a făcut-o, a rămas lângă mine…de tot!

Așa am trecut de hopul cu numărul doi. Ne-am întors în România și am și mutat-o acasă la mine, unde am continuat să fiu eu, iar ea a continuat să fie ea…

A fost un început frumos,fără jocuri, fără prefacatorii, fără să mă dau mai lord, mai golan,mai tare, mai mare, mai rotund…’, mai spunea el.

A devenit mămică la 22 de ani

Irina Fodor avea doar 22 de ani când a născut-o pe fetița lor, Diana, făcându-l pe Răzvan cel mai fericit tătic din lume.

Acel moment, însă, i-a lăsat Irinei urmări mai puțin plăcute. Se pare că De când a rămas însărcinată, Irina se confruntă cu probleme de memorie.

„Pierderile de memorie au început odată cu sarcina şi de atunci nu am recuperat ce am pierdut. (…) Păi ferească Dumnezeu să ascund eu ceva.

Într-o vară, am ascuns prin casă o cutie cu jeleuri. Le feream de asta mică, le primise cadou şi nu voiam să le pape pe toate odată. Le-am mai găsit de Crăciun. Toată familia s-a bucurat.

Al meu, săracul, şi-a luat nevastă mai tânără că s-a gândit ca măcar unul dintre noi să îşi aducă aminte când trebuie să ne luăm pastilele. Ţeapă!

Cel mai mişto mi se rupe filmul când spui cuvintele magice: «Te rog să nu uiţi să…»’, a spus Irina Fodor, pe blogul său.

Irina Fodor lucrează în presă: a fost reporter și prezentator la „Poveștiri adevărate’ la Acasă TV, iar mai apoi în echipa lui Cătălin Măruță, la Pro TV.