Aroganţa maximă! Cel mai bogat rrom din Hunedoara! În curte a pus gresie din cea mai fină, gardurile sunt din aur

Puiu Englezu a devenit celebru acum câţiva ani, atunci când a apărut la o nuntă de la Timișoara unde cântă Nicolae Guta cu o cravată făcută din zale de aur.

De altfel, unul dintre cei mai bogaţi rromi din ţară şi-a pus aur peste tot, mai ales în vila sa din Hunedoara, acolo unde până şi mobilierul este suflat în aur.

Puiu Englezu a început construcţia vilei din Hunedoara acum câţiva ani, dar nu s-a grăbit să o termine, pentru că a vrut să aibă parte de cele mai bune materiale şi finisaje.

Mai întâi, el s-a ocupat de interior, achiziţionând mobilă de lux, precum şi gresie şi faianţa din cele mai scumpe.

În ultima perioadă, Puiu Englezu s-a dedicat finisării faţadei. El a adus cei mai buni meşteri, care au pus marmură albă pe ziduri, ornandu-le şi cu piese din ipsos.

Rromul şi-a filmat vila şi le-a arătat rezultatul amicilor săi. Prietenii lui Puiu Englezu au fost impresionaţi de cum arată vila acestuia.

„A băgat bani în acoperişul ăla cât baga alţii în toată casa…Zici că e catedrala San Pietro!”, au comentat apropiaţii lui Puiu Englezu.

Puiu Englezu, dovadă vie că economia României este tigrul Europei

In Romania, taramul ales de Dumnezeu sa joace rolul de Rai pe Pamant, numai cine nu vrea, nu ajunge sa cunoasca belsugul si bunastarea.

Considerat de multi ca fiind cel mai bogat tigan din tara, Puiu Englezu este totusi un om ca oricare altul, modest, discret si foarte harnic.

Munceste de dimineata pana noaptea tarziu in domeniul fierului vechi, strangad de la cuie ruginite, pana la vagoane de tren si avioane.

Degeaba il invidiaza unii pentru palatele sale ce pot fi usor confundate cu Luvru si Versailles facute la bautura.

Sir Puiu isi vede linistit de treaba si nu-si permite sa ia pauza decat atunci cand simte nevoia sa-si frece cravata din aur masiv, dotata cu balamale din loc in loc pentru a nu-l taia cand se apleaca sa-si puna pantofii “Guccy Origynal”.

Ca sa-si arate dragostea si respectul pentru educatia lor, el le-a facut cadou celor doi fii ai sai cate un palat vietnamez, ctitorit in aceeasi curte cu castelul parintesc.

Pentru cei care nu-l cunosc foarte bine, in loc de CV, Puiu Englezu si-a dezvaluit valoarea profesionala placand cu aur exteriorul celor trei imobile, gardul care le protejeaza de oamenii rai si mobila din toate camerele.

“Am vrut sa sclipeste si casele mele dupe Pamant ca soarele dupe cer. Atata bucurie sa fac si io lu´copiii mei care le place mult operele de arta”, a explicat domnu´ Puiu.

Loading...