Scenele care i-au șocat pe români! Ce s-a întâmplat cu Margherita la Asia Express

Accidentul provocat de Margherita de la Clejani a trezit semne de întrebare fanilor săi. Ce au putut observa la tânără în aparițiile din ultimii ani?

Ce s-a întâmplat cu Margherita de la Clejani la Asia Express?

Margherita de la Clejani și Iuliana Luciu au acceptat provocarea Asia Express anul trecut. Cele două tinere nu au rezistat mult în competiție, dar norocul lor a fost că Bianca Drăgușanu alături de sora sa au părăsit de bună voie și nesilite de nimeni show-ul.

Pentru ca spectacolul să continue în ritmul lui, echipa care fusese eliminată înainte s-a reîntors, așa că Marga și sora Nicoletei Luciu au revenit în competiție cu forțe proaspete.

Din păcate pentru cântăreață, mulți dintre fanii săi au criticat-o pentru atitudinea sa neliniară, pentru declarațiile lipsite de cursivitate deseori și cel mai aspru au judecat-o pentru ieșirile necontrolate din cauza stării sale de sănătate precare.

Un alt minus pe care l-a adus imaginii sale a fost scandalul cu Codin Maticiuc pornit de la imaginile cu aceasta nemachiată la o probă din cadrul show-ului de aventură.

Din păcate, se pare că ultimii ani ai tinerei nu au fost deloc de bun augur pentru că nu a refectat asupra pașilor pe care-i face, nu a luat decizii prea înțelepte și a ajuns ca la o vârstă foarte fragedă să aibă dosar penal și o imagine pătată definitiv.

„Marga a fost cu adevărat la limita fizică”

„Vreau să știți că Marga a fost cu adevărat la limita fizică. Recunosc că nici eu nu am crezut-o, pentru că deși era bolnavă, Marga se manifesta destul de zgomotos. Eu, de exemplu, când sunt bolnavă, nici „miau” nu pot să spun.

Nu sunt medic și chiar nu aveam cum să evaluez pe moment starea ei reală de sănătate. Eu eram centrată pe concurs și îmi doream foarte tare să rămân în competiție.

Deși au existat tensiuni între noi, Marga nu este deloc un om rău, nu am simțit că a spus ce a spus din suflet, ea săraca era la limita puterilor. Este artistă, ea are alte calități, printre care o voce minunată, pentru care merită apreciată.

Indiferent ce spun haterii, Marga are farmecul și hazul ei.

Este adevărat că nu aș mai pleca cu ea la un astfel de drum, pentru că nu are rezistență fizică și psihică. Vă mulțumesc tuturor și vă recomand să urmăriți în continuare Asia Express, aveți ce vedea!

Deși am ieșit din concurs, am mai aflat una-alta și va asigur că vor fi momente în care ți se taie respirația, oricât de puternic ești psihic” scrie playtech.ro

Margherita, replici bizare după accident

După audieri, tânăra părea pur și simplu răvășită. Motiv pentru care tatăl ei a refuzat, la început, să o lase să ofere vreo declarație.

Ioniță de la Clejani nu a avut însă succes, iar Margherita a oferit niște replici cel puțin bizare la întrebările jurnaliștilor.

“Toate bune și frumoase… Ce teste să se facă? Alcool test nu există, droguri nu există… Eu mă uitam în oglindă și îmi făceam buzele. Nu am avut nici o problemă.

Am condus bine. Mai era Johnny Depp cu mine în mașină. Am accidentat pur și simplu o mașină, veneam de la o petrecere…

Eu nu vorbesc cu presa din România, eu sunt de la Hollywood”, a spus Margherita de la Clejani, imediat după ce a ieșit din sediul poliției.

Brigada Rutieră din București a revenit cu o nouă precizare legată de cazul Margheritei de la Clejani, prinsă sub influența substanțelor interzise, după ce a provocat un accident în Capitală.

La ieșirea de la audieri, Margherita a susținut că nu i s-a făcut niciun DrugTest, că nu are dosar penal și că doar i-a fost suspendat permisul pentru o perioadă de 30 de zilei.

”Era incoerentă, nu se exprima corect, comporamentul nu era corespunzător. Existau suspiciuni. Au procedat imediat cu testarea cu aparatul DrugTest.

A fost condusă la sediul INML pentru recoltarea probelor de urină, după care a fost audiată, s-au efectuat fotografii ale autovehiculului, mașina a fost preluată pe o platformă. Cercetările vor continua.

S-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub substanțe psihoactive. Permisul este reținut pe toată durata cercetărilor”, a menționat purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere București, la Antena Stars.

Discuțiile din sediul poliției:

Polițist: ”Dacă era iarbă, ieșea cannabis.”

Ioniță: ”De ce n-a ieșit iarbă, au ieșit doar pastilele?”

Polițist: ”Nu a ieșit iarbă, doar pastilele acestea care nu știu ce înseamnă.”

Margherita: ”Pastile ce sunt din farmacie.”

Ioniță: ”Pe tine te întreb, cum faci?”

Margherita: ”Eu știu că sunt niște pastile din farmacie.”

Ionuță: ”Spune-mi ce?”

Margherita: ”Cevalcem” (?!?)

Ioniță: ”OK”

Comportamentul necorespunzător și gesturile necontrolate i-au determinat pe polițiști să procedeze la testarea conducătorului auto și cu aparatul DrugTest.

Testul a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive, context în care acesta a fost condus la sediul INML în vederea recoltării probelor biologice.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile art. 336 alin. 2 din Codul Penal”, au transmis oamenii legii.

Loading...