Soția lui Pepe, totul despre a treia sarcină! Raluca Pascu le-a împărtășit fanilor vestea cea mare

7.347

Soția lui Pepe a stârnit Internetul și acum spune totul despre a treia sarcină! Raluca Pascu nu a ezitat și le-a împărtășit fanilor vestea cea mare.

Pepe și Raluca formează unul dintre cele mai adorate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi și-au unit destinele în urmă cu 8 ani, iar în prezent sunt mândrii părinți a două fetițe superbe.

Maria, care împlinește 8 ani și Rosa Alexandra, în vârstă de 5 ani seamănă leit cu tatăl lor.

Recent, Raluca a postat pe contul ei de Instagram o poză ce a stârnit controverse în rândul fanilor. Descrierea acesteia i-a făcut pe admiratori să ia foc!

“Este băiețel!”, a scris soția artistului.

Afirmația făcută de Raluca Pascu a pus multe semne de întrebare, admiratorii fiind convinși că este vorba de o a treia sarcină.

“Îmi doresc acum să-mi petrec timpul cu fetele, care sunt deja mari. Ar fi foarte greu să o iau se la început cu un bebeluș. Vă mulțumesc mult pentru interesul acordat!”, a declarat soția lui Pepe.

Familia este pe primul loc în viața lui Pepe, iar acest lucru se vede la fiecare apariție publică, fericirea de pe chipurile fiicelor sale vorbind de la sine.

Nici pe plan profesional Pepe nu se poate plânge, deși perioada izolării nu prea i-au priit.

Totuși, în cele mai bine de două luni de izolare, Pepe și Raluca au avut timp de gândit și de…conceput.

Întrebat de fani când va veni pe lume și un băiețel, artistul a răspuns în stilul caracteristic.

„O să vină mai mulți, am cumnățelele, finele gravide, și o să fie mai mulți băieței (…) Ador copiii. Un copil nu e ca un cățel drăguț pe care îl vezi pe stradă .

Un copil necesită multă responsabilitate”, a afirmat Pepe într-o sesiune de întrebări și răspunsuri live pe contul său de Instagram.

Artistul a mai fost întrebat care este lucrul care îl enervează cel mai rău la soția sa, iar acesta a oferit un răspuns mai mult decât edificator, dar a mai oferi și un mic detaliu, mai puțin cunoscut, despre modul în care cei doi s-au cunoscut.

„Mă enervează că, atunci când ne certăm, nu pot discuta cu ea atunci, pe moment. Trebuie să o las să se calmeze și abia după să stau, să-i explic ce și cum (…)

După ceva timp de când ne-am căsătorit, mi-am dat seama că eu o mai văzusem pe ea înainte.

Aveam douăzeci și ceva de ani, am fost angajat de familia ei să cânt la un eveniment”, a mai mărturisit artistul.

O altă întrebare la care Pepe a oferit un răspuns vehement a fost dacă și-ar dori să fie concurent la emisiunea Asia Express.

„Nu. Nu vreau să merg la Asia Express, să lipsesc de acasă atâtea luni. Fac urât și la frig, și la foame, nu îmi ies din zona de confort, că știu că fac urât”, a mai dezvăluit cunoscutul cântăreț

În momentul în care s-au afișat împreună pentru prima oară, puțini au crezut că Raluca și Pepe vor avea o relație și, cu atât mai puțin, că se vor căsători. Dar iată că pe 20 iulie 2014, la doi ani după ce se căsătorieseră civil, cei doi au pășit emoționați în biserică, unde au spus

DA și în fața lui Dumnezeu, iar mireasa lui Pepe, îmbrăcată într-o superbă rochie de 10.000 de euro, a impresionat prin frumusețe și eleganță.

Puțini își mai aduc aminte însă cum a început povestea de dragoste dintre Raluca și Pepe, care a fost, de fapt, un coup de foudre, după cum au povestit chiar ei…

„Nu eram fanul lui deloc”

„L-am văzut la barul tatălui său. Mi-a plăcut de el, m-am uitat la el, dar am plecat înainte să vină la mine.

M-a sunat a doua zi. Nu eram fanul lui deloc, nici măcar nu-mi plăcea muzica lui’, a povestit Raluca.

Pepe, în schimb, a recunoscut că a fost cucerit de aspectul fizic al Ralucăi.

Lucrurile au decurs de la sine. Mai întâi ne-am mutat împreună, apoi am hotărât să facem un copil.

Inelul i l-am pus direct pe mână. Uneori, sunt moartea pasiunii, dar gesturile mele de zi cu zi contează’, dezvăluia Pepe într-un interviu