Câți ani de închisoare risca Margherita din Clejani? „Am condus perfect…”

Margherita de la Clejani a fost implicata astazi intr-un accident in Bucuresti. Politistii au fost nevoiti sa o trimita la IML pentru a i se efectua testul pentru droguri.

Fiica celebrilor lautari de la Clejani are acum dosar penal si risca pana la cinci ani de inchisoare, dupa ce a fost implicata intr-un accident rutier in aceasta dimineata.

Testele au dovedit ca tanara se afla sub influenta stupefiantelor, iar explicatia acesteia i-a uimit pe politisti.

Margherita a declarat ca se ruja in momentul impactului si neaga consumul de droguri.

„Toate bune si frumoase (…). S-a intamplat sa ne tamponam, pentru ca eu ma uitam in oglinda si imi faceam buzele paradoxal…

Am condus perfect. Am accidentat pur si simplu o masina”, spune Margherita. … ce teste să se facă? Alcool text nu există, droguri nu există…

Mai era Johnny Depp cu mine în mașină. Am accidentat pur și simplu o mașină, veneam de la o petrecere…

Eu nu vorbesc cu presa din România, eu sunt de la Hollywood”, a spus Margherita de la Clejani imediat după ce a ieșit din sediul poliției.

Cum au reactionat parintii Margheritei

Ionita, tatal Margheritei nu a tinut un discurs foarte lung referitor la accidentul provocat de fiica sa.

Acesta a tinut sa precizeze ca a fost doar un accident rutier din care nu au rezultat victime si care nu trebuie atat de mult mediatizat.

Atat Ionita cat si Viorica au jignit ziaristii aflati in fata casei lor, ulterior aruncand cu o cutie de lapte intr-una dintre ziariste, ba mai mult a udat intreaga echipa cu apa.

Poliția Rutieră vine cu precizări în cazul Margheritei de la Clejani, care a provocat sâmbătă dimineață un accident rutier, cel mai probabil în urma consumului de substanțe interzise.

În ciuda faptului că atât tânăra de 30 de ani, cât și tatăl său, Ioniță, au negat vehement că s-ar fi întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere București a confirmat informația.

Fiica lăutarilor de la Clejani a rămas fără permis

La ieșirea de la audieri, Margherita a susținut că nu i s-a făcut niciun test, întrucât nu a consumat nimic înainte de a se urca la volan și nu are dosar penal, însă realitatea este cu totul alta.

Nu doar că s-a ales cu permisul suspendat pentru 30 de zile, dar riscă să primească până la cinci ani de închisoare cu executare.

În plus, bolidul său de lux a fost avariat în urma impactului cu celălalt autoturism și a ajuns la service pentru o rundă de reparații serioase.

Cât despre părinții tinerei interprete de muzică de petrecere, aceștia nu au primit tocmai bine vestea că fiica lor a provocat un accident rutier în timp ce conducea sub influența substanțelor interzise.

Anunțul Poliției Rutiere. Ce se va întâmpla în continuare

„Era incoerentă, nu se exprima corect, comporamentul nu era corespunzător. Existau suspiciuni. Au procedat imediat cu testarea cu aparatul DrugTest.

A fost condusă la sediul INML pentru recoltarea probelor de urină, după care a fost audiată, s-au efectuat fotografii ale autovehiculului, mașina a fost preluată pe o platformă.

Cercetările vor continua. S-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub substanțe psihoactive.

Permisul este reținut pe toată durata cercetărilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere București, la Antena Stars.

Loading...