Speak și Ștefania și-au ales nașii. Cine le vor fi părinți spirituali foștilor concurenți de la Asia Express

790

Speak și Ștefania trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de trei ani, iar recent, cei doi au decis să facă pasul cel mare.

A fost surpriză mare în timpul filmărilor de la Asia Express: Speak a cerut-o de soție, iar Ștefania a acceptat fără ezitare. Data nunții nu au stabilit-o, dar au pus deja ochii pe nași.

Cântărețul Speak a cerut-o în căsătorie pe iubita lui Ștefania în timpul filmărilor pentru Asia Express, reușind să creeze unul dintre cele mai emoționante și romantice momente ale emisiunii.

Acum, la mai bine de patru luni de la întoarcerea în România, cei doi se pregătesc intens pentru nuntă și au ales deja nașii care îi vor însoți la altar.

„Nu ne-am gândit când o să aibă loc, dar vrem să ne gătească Sorin, aşa am şi vorbit cu el. Naşii sunt aleşi de mult, prietenii noştri Monica Munteanu şi soţul ei.

Eu îmi imaginez că voi fi invitat la nunta mea, Ştefania se va ocupa, eu nu o să mă implic deloc. Adică nu chiar deloc, mai puţin”, a spus Speak.

„Noi sperăm să treacă totul mai repede, pentru că suntem conştienţi că, pe lângă chestiile ce ţin de sănătate, care sunt cele mai importante, pe partea economică vom avea de suferit foarte mult”, a mai spus el.

Acum, cuplul se pregătește de nuntă, iar Speak și Ștefania au făcut câteva dezăluiri cel puțin interesante. Iată cum a ales cântărețul inelul de logodnă, dar și cine vor fi nașii cuplului la marele eveniment:

Speak a povestit cum a ales inelul de logodnă pe care i l-a oferit Ștefaniei în timpul cursei Asia Express.

„Nu are o poveste anume. Eu ştiam cam ce fel de modele îi plac ei, dar singura chestie, care nu mi se întâmplă doar mie, cu siguranţă, a fost faptul că nu-i ştiam măsura şi am rugat-o pe doamna vânzătoare de la magazin să îl probeze, că mi se părea că mâna ei seamănă cu mâna Ştefaniei”, a explicat cântărețul pentru sursa citată anterior.

Mai mult decât atât, artistul a fost nevoit chiar să ascundă inelul, pentru că în timpul competiției avea să petreacă mult timp cu iubita lui. Exista și posiblitatea ca Ștefania să descopere din greșeală unde a pus Ștefan ineleul, așa că Speak trebuie să fie pregătit.

„Nu, pentru că l-am ascuns foarte bine, într-un buzunar secret şi ştiam că ea nu umblă acolo, nu avea nicio şansă. Poate doar dacă mi se rupea ghiozdanul şi cădea inelul pe jos”, a mărturisit el.

Speak și Ștefania au ales nașii pentru nuntă

Unul dintre subiectele de interes când vine vorba de nunți în general, dar mai ales de căsătoriile vedetelor este „cine sunt nașii”. Speak a dezvăluit că el și bruneta în vârstă de au ales deja nașii de mai mult timp, iar aceștia vor fi bunii lor prieteni, Monica Munteanu și soțul ei.

„Nu ne-am gândit când o să aibă loc, dar vrem să ne gătească Sorin, aşa am şi vorbit cu el. Naşii sunt aleşi de mult, prietenii noştri Monica Munteanu şi soţul ei.

Eu îmi imaginez că voi fi invitat la nunta mea, Ştefania se va ocupa, eu nu o să mă implic deloc. Adică nu chiar deloc, mai puţin” a dezvăluit artistul.

Deocamdată Speak și Ștefania au petrecut împreună perioada de izolare, timp în care au lansat două melodii împreună. Cei doi au povestit pentru Okmagazine că vremea petrecută împreună le-a prins bine, însă viața lor de cuplu nu s-a schimbat foarte mult, având în vedere că încă de la începutul reelatiei nu au stat despărțiți mai mult de o săptămână.

Ştefania: “Nu m-am aşteptat nicio secundă să fiu cerută, nu acolo. Ştiam că la un moment dat o să facă pasul ăsta, oricum noi glumeam pe tema asta, eu spunându-i mereu că cererea în căsătorie trebuie să fie epică şi că vreau să mi-o amintesc toată viaţa, să fie wow. Şi aşa a fost, a fost surprinzătoare, imposibil de uitat. Eram foarte sigură de un lucru: oricând s-ar fi întâmplat, aş fi spus „DA“! Eram pregătită.

“Este bărbatul perfect. Pentru mine, el are toate calităţile pe care mi le doresc. În primul rând, ne înţelegem ca cei mai buni prieteni, nu există secrete între noi, nu există niciun motiv pentru care eu să nu îl consider pe el bărbatul acela. We are perfect!“

Au trecut câteva luni bune de când au revenit din Asia Express şi lumea încă mai vorbeşte despre experienţa lor acolo. Iată o parte din povestea cuplului care a „împărţit“ ţara în două.

Recent, am asistat la recorduri de audienţă şi la o adevărată isterie în mediul online. Mulţi îşi doreau ca ei să câştige finala reality-show-ului, dar, în egală măsură, s-au bucurat că au ajuns până acolo.

Speak şi Ştefania ne-au făcut o demonstraţie de autenticitate în cuplu, de comunicare dincolo de fapte şi cuvinte, de anduranţă şi forţă conjugată pentru a putea merge mai departe, pe care doar sentimentele puternice ţi le dau.

Dovada supremă a fost pa-sul făcut de Ştefan înaintea semifinalei, cere-rea în căsătorie. Despre motivele care au dus la atingerea armoniei în cuplu, despre cât de important e să tolerezi defectele celuilalt şi despre această experienţă care le-a schimbat viaţa, într-un interviu în direct… din izolare.

A trecut ceva timp de când aţi revenit din Asia şi puţin timp de când noi am descoperit evoluţia voastră acolo. Cum v-a schimbat experienţa asta felul în care vă raportaţi la propria persoană şi unul la celălalt?

Speak: Ne-a schimbat în bine în ceea ce priveşte raportarea la celălalt. Nu e o schimbare foarte mare, pentru că noi oricum ne înţelegeam bine acasă, aveam grijă unul de altul. Eu am început să preţuiesc mult mai mult lucrurile alea mai importante.

Ştefania: Eu mi-am dat seama că sunt mai sensibilă decât credeam. Iar în ceea ce priveşte relaţia noastră, schimbări majore nu sunt, pentru că noi ştiam exact cum plecăm de acasă, ba mai mult, ne-am întors cu o adevărată comoară.

Speak: De data asta am acceptat la insistenţele Ştefaniei, ea şi-a dorit foarte mult şi uite aşa am nimerit în sezonul 3.

Ştefania: Toată perioada ce a urmat întoarcerii din Asia Express a fost dificilă pentru el, pentru că, aşa cum s-a văzut şi în emisiune, la el adaptarea e cea mai grea, nu neapărat să facă probele.

La întoarcere i-a fost greu să îşi reia viaţa lui normală, fără să mai facem autosto-pul, fără să căutăm cazări. Cea mai grea parte pentru mine era să nu fac nimic, trebuia doar să stau lângă el şi să îl las să-şi revină.

Speak: De departe cel mai greu lucru a fost că-utarea de cazare şi autostopul.

Stefania: Niciodată nu m-am gândit să renunţ din cauza faptului că el avea momente când doar spunea că nu mai poate, tocmai pentru că ştiam că el poate să ducă până la final. Dar, după cum spuneam, la el era o chestiune de adaptare şi din momentul în care s-a adaptat, n-a mai avut nici el sentimentul de a renunţa.Dar s-a dovedit că, atunci când nu mai poţi, mai poţi puţin.

Speak: În primele trei etape, când mai puteam puţin, mai puteam pentru Ştefania, dar după cea de-a cincea etapă deja începusem să mă acomodez, să mă adaptez locurilor şi situaţiilor şi am zis că n-are rost să ieşim atunci, mai ales dacă am scăpat ca prin ure-chile acului. Mă gândeam că înseamnă că aşa ne-a fost scris, să rămânem acolo.

În Asia nu ştiam niciodată unde mergem, ce vom face a doua zi, unde dormim, dacă avem sau nu băi. Incertitudinea asta schimbă regulile jocului foarte mult.

Dar ce facultate ai urmat? Ce îţi doreai să devii?

Am terminat Facultatea de Jurnalism, dar îmi doream să devin jucător profesionist de baschet în NBA.

Am stat cu Alex Velea în acelaşi apartament timp de trei ani şi jumătate, suntem prieteni buni, dar nu cred că am apucat în competiţia asta să fim rivali, nu am ajuns să concurăm unul împotriva celuilalt. Relaţia cu el este una foarte bună în continuare, nu s-a schimbat nimic, am copilărit şi ne-am maturizat împreună şi lucrurile astea nu se schimbă, nu se pot uita.

Timpul liber pe care îl aveam era în maşină, între probe şi mi-a venit ideea cum ar fi ca atunci când mă întorc acasă, când se vor difuza episoadele, să facem nişte reacţii. Ştiam sigur că, din câte sute de ore fil-masem noi acolo, nu vor putea da pe TV tot şi am zis că, dacă ne rămâne ceva nespus, să avem parte de nişte episoade din astea, să ne spunem reacţiile, ceea ce nu s-a văzut la TV.

Trei calităţi ale ei care te-au determinat să faci pasul acesta…Nu este ipocrită, este foarte naturală şi foarte înţelegătoare.

Trei motive pentru care ai acceptat cererea în căsătorie. Ce-l face pe Ştefan să fie un partener pe viaţă?

Nici măcar nu am nevoie de trei lucruri, am în minte unul care le defineşte pe toate: este bărbatul perfect. Pentru mine, el are toate calităţile pe care mi le doresc. În primul rând, ne înţelegem ca cei mai buni prieteni, nu există secrete între noi, nu există niciun motiv pentru care eu să nu îl consider pe el bărbatul acela. We are perfect!