De ce a murit Costin Marculescu. Fosta iubita spune tot. Ce boala avea

1.393

Actorul Costin Marculescu a fost gasit fara viata in locuinta sa . Trupul sau se afla deja intr-o stare avansata de putrefactie.

Fosta iubita a actorului a dezvaluit de ce boala suferea Costin.

„El avea probleme cu inima. Cand eram impreuna, venea des ambulanta la el”, a spus Cristina, fosta iubita a lui Costin Marculescu.

Si Mara Banica, una dintre prietenele apropiate ale lui Costin Marculescu, a marturisit in emisiunea Xtra Night Show ca, cel mai probabil actorul a suferit un infarct, in contextul in care a chemat salvarea pentru ca avea un puseu de tensiune in urma cu cativa ani.

Costin Marculescu ar fi implinit 51 de ani in iunie

Costin Marculescu, actorul cunoscut publicului si pentru rolul din ”Liceenii”, nu mai fusese vazut de cateva zile. Acesta ar fi implinit 51 de ani pe 29 iunie.

Marculescu locuia intr-un bloc din Sectorul 3 al Capitalei cu chirie, iar vecinii sai spun ca l-au vazut ultima data sambata cand a iesit cu cainele la plimbare.

In momentul in care au ajuns la locuinta sa, pompierii au spart usa pentru a reusi sa intre in apartament.

Medicii de pe Ambulanta au fost cei care au gasit trupul neinsufletit al actorului in cada.

Cum a fost găsit, de fapt, Costin Mărculescu

O echipă de televiziune a făcut descoperirea tragică. Conform informaţiilor apărute, vecinii au sesizat faptul că Costin Mărculescu nu a mai ieşit din casă de câteva zile şi au anunţat jurnaliştii Xtra Night Show, de la Antena 1.

Horaţiu Tudor, reporter al emisiunii, este cel care a sunat la 112. În scurt timp, echipajele de pompieri şi poliţie au sosit la apartamentul actorului şi l-au descoperit căzut în cadă.