Speak i-a mărturisit chiar lui Sorin Bontea: „Mă lepăd de Ștefania!” Cum a reacționat „Libelula” la aflarea veștii / VIDEO

488

O mult așteptată reuniune a avut loc în culisele emisiunii „Chefi la cuțite”, care a început recent filmările pentru cel mai nou sezon.

Este vorba despre Sorin Bontea, câștigător al ultimei ediții „Asia Express”…

Și cuplul format din Speak și Ștefania, cei care i-au fost rivali bucătarului și colegului Răzvan Fodor, în finală.

S-a lăsat cu multe râsete, dar și cu comentarii care nu prea i-au fost pe plac Ștefaniei. Într-un clipuleț postat pe pagina lui

Sorin Bontea, Speak a dat un răspuns la întrebarea „Te lepezi de Ștefania?” care nu i-a picat deloc bine viitoarei sale soții!

Bontea, Speak și Ștefania, reuniune după „Asia Express”

În filmulețul postat online, Sorin Bontea îl întreabă la un moment pe fostul coleg de competiție: „Te lepezi de Ștefania?”

„Mă lepăd, da!”, i-a răspuns Speak, râzând.

Nici nu a apucat bine să vorbească, că Ștefania deja s-a „aprins” și a avut grijă să îl pună la colț pe viitorul ei soț.

„Arunc cu adidasul în tine…”, i-a spus „Libelula”.

Nici Bontea nu a scăpat! Întrebat, evident tot în glumă, dacă și el se va lepăda de Răzvan Fodor, tot un răspuns afirmativ a dat și el.

Doar că, mai în șoaptă, mai pe ascuns, a avut grijă să spună că a dat răspunsul doar așa, de ochii lumii… ca pentru televizor.