Scandal! Viorel Stegaru îl acuză pe Raffaello că se folosește de faima Vulpiței pentru a se face cunoscut: “Nu știa nimeni de individul ăsta”

Un nou scandal stă să izbucnească la Acces Direct! După ce a ajuns suficient de cunoscut, Vorel și-a luat lumea în cap și îl atacă pe Rafaelo.

Soțul Vulpiței îl acuză pe cântăreț că se folosește de faima sa și de faptul că el și soția lui sunt niște personaje foarte cunoscute în România.

Viorel, soțul Veronicăi din Blagești, și-a făcut mare curaj și l-a luat la rost pe cântărețul Rafaelo, cel care a ajutat-o pe Veronica să ajungă pe culmile succesului.

Acesta nu a mai ținut cont de nimic și l-a făcut praf pe artist, considerând că se folosește de faima pe care el și soția Vulpița au câștigat-o în ultimele luni.

Se pare că Viorel a uitat de unde a plecat și nu mai ține cont de nimeni și de nimic. Se crede o mare vedetă și îi atacă pe toți cei din din jurul lui.

Recent el s-a enervat crunt pe Rafaelo și i-a aruncat vorbe aspre. Melodia pe care Rafaelo și Vulpița au scoso recent a rupt toate topurile și este extrem de apreciat.

Acest lucru l-a supărat tare pe soțul Vulpiței, care nu s-a mai putut controla în direct.

„Dacă nu era Vulpița cu prima piesă, eu cu a doua piesă și apoi iar Vulpița cu a treia piesă, nu știa nimeni de individul ăsta”,a izbucnit Viorel, după ultima melodie lansată de Rafaelo și Vulpița.

Recent familia Stegaru a fost protagonista unui scandal de proporții. Asistenta tv Emily Burghelea a făcut dezvăluiri incendiare despre adevărata relație dintre cei doi soți.

Se pare că Vulpița este bătută în mod constant de către Viorel, deși aceasta nu vrea să recunoască nici în ruptul capului.

Situația a degenerat chiar în direct la Acces direct, când asistenta tv a Mirelei Vaida a dat totul în vileag.

Vulpița Veronica se afla în timpului serviciului, la atelierul Soniei Trifan, atunci când Rafaelo i-a făcut o vizită surpriză!

Soția lui Viorel Stegaru pare din ce în ce mai dornică să muncească și să demonstreze tuturor faptul că este o femeie serioasă și silitoare.

Veronica și-a luat în serios rolul de asistentă a Soniei Trifan și a avut grijă ca modelele să arate impecabil în timpul ședinței foto.

VULPIȚA VERONICA ȘI RAFAELO, IMAGINI DE INFARCT LA ACCES DIRECT

Schimbată radical, Vulpița a ajuns chiar model! După ce a îmbrăcat o rochie superbă marca Sonia Trifan, Veronica a avut parte de o surpiză uriașă atunci când la atelier și-a făcut apariția Rafaelo, cu bolidul său auriu!

„Ești frumoasă rău”, i-a spus Rafa Vulpiței, care a părut mai fericită ca niciodată de această întâlnire.

Rafaelo a probat un costum și a urmat cu strictețe indicațiile Veronicăi, totul pentru ca ședința lor foto să iasă perfect!

Imaginile l-au făcut pe Viorel să ajungă foarte aproape de-a exploda de gelozie!

Pentru cei care nu știu, Veronica Stegaru, cunoscută publicului larg și drept soția-vulpiță din Blăgești, a devenit o adevărată senzație a momentului după ce și-a făcut apariția la emisiunea Acces Direct, încercând să își resolve problemele cu soțul său, Viorel.

Odată ajunși în atenția publicului, Veronica și Viorel au devenit protagoniștii unui serial ce a ținut publicul cu sufletul la gură, săptămână după săptămână.

Loading...