Ce meserie are Mirela Vaida de la Acces Direct, de fapt! A absolvit facultatea cu media 9,35

735

Nu mai este o surpriză faptul că Mirela Vaida este una dintre cele mai talentate și profesioniste prezentatoare din România, reușit de fiecare dată să surprindă publicul și să-l țină aproape.

CE MESERIE ARE MIRELA VAIDA, DE FAPT

Recent, vedeta de la Antena 1 și-a făcut o schimbare radicală de look, optând pentru un păr scurt și deschis la culoare.

Așa cum era de așteptat, în mai puțin de o zi fotografia a primit numeroase like-uri, reacții și comentarii, semn că schimbarea a fost una pe placul fanilor.

Mirela Vaida, prezentatorea emisiunii Acces Direct

Chiar dacă este o prezentatoare desăvârșită, Mirela Vaida se poate lăuda cu numeroase studii!

Astfel, pentru cei care nu știu, vedeta a terminat un liceu cu profil de matematic-informatică și a urmat apoi cursurile de la Facultatea de Drept, pe care a absolvit-o cu media 9,35.

Mirela Vaida s-a specializat apoi cu un Master în Dreptul Comunității Europene în cadrul Facultății de

Drept a Universității București și cu unul în Comunicare și Relații publice, din cadrul Facultății de Comunicare și Relații Publice.

Mirela Vaida este casatorita de noua ani, insa sotului ei nu-i place sa fie in centrul atentiei.

Vedeta de televiziune Mirela Vaida are un mariaj fericit alaturi de Alexandru. Cei doi sunt casatoriti de noua ani.

Se inteleg perfect, desi vedeta marturiseste ca sunt total diferiti. Lui Alexandru nu-i place sa fie in centrul atentiei. Sotul Mirelei Vaida este director comercial la o companie si calatoreste foarte mult prin tara.

„El este un tip mai retras. Din toate pozele pe care le am pe Facebook, el nu apare in nici macar una. Nu are cont de Facebook, nu are cont de Instagram.

El are o parere altfel decat a mea, ceea ce este bine pentru ca ma completeaza. E alegerea lui sa nu fie persoana public, respect treaba asta.

Calatoreste si acum, dar asta pentru ca este director comercial la o firma care are sediul in Sibiu, in Medias si ii place foarte mult pentru ca acolo sunt ardelenii lui.

Asta e meseria lui”, explica Mirela vaida intr-un interviu pentru revista Viva.