Vela face anunțul: Cate persoane pot participa la o petrecere începând cu 15 iunie

15.807

Marcel Vela a anuntat ca nu se va face nici o modificare in ceea ce priveste petrecerile in aer liber sau cele private.

Acesta a clarificat ca nu se va schimba nimic in aceasta privinta, chiar daca de la 1 iunie au mai fost date drumul unor restrictii.

Ministrul de Interne a explicat ca de la 1 iunie nu se vor schimba restrictiile in ceea ce priveste modul de desfasurare al petrecerilor, maximul persoanelor la o petrecere in aer liber este de 16, iar intr-un spatiu inchis de maxim 8.

Ministrul de Interne a declarat ca aceste restrictii vor ramne si dupa 15 iunie, nu s-a schimbat nimic

„Ca si inainte, la petrecerile private in aer liber pot participa 16 persoane, iar in spatii inchise, de exemplu intr-un apartament, maxim 8.

Acum a ramas aceeasi regula si dupa 15 iunie, pentru ca nu s-a internvenit pe zona de petreceri private”, a declarat Marcel Vela.

O data la doua saptamani se modifica politica de relaxare, ceea ce face posibil ca si politica in ceea ce priveste petrecerile sa se schimbe.

De la 1 iunie, deja al doilea val de relaxare a fost pus in practica, atunci cand au fost deschise terasele. De asemenea, cetatenii nu mai trebuie sa completeze declaratie pe proprie raspunedere atunci cand ies din localitate.

Alte masuri de relaxare vor fi luate pe 15 iunie, peste doua saptamani, cand se asteapta ca numarul invitatilor la petrecere sa creasca semnificativ. Oamenii asteapta cu nerabdare sa fie deschise si mall-urile.