Antonia, însărcinată din nou?! Ultima imagine cu iubita lui Velea i-a lăsat mască pe fani

8.427

Frumoasa Antonia și-a pus admiratorii pe gânduri cu ultima fotografie pe care a postat-o pe pagina sa de Facebook.

Aceștia au ajuns la concluzia că vedeta lor preferată ar avea ceva… de mărturisit.

Bineînțeles, este vorba doar despre speculații care au pornit de la unele ”semnale vizuale”.

Să fie Antonia însărcinată din nou?, s-au întrebat cei care au studiat cu atenție respectiva fotografie în care vedeta apare îmbrăcată un tricou ceva mai… larg.

Poate-i de vină tricoul acesta și ne duce pe o pistă falsă, au spus altți internauți. Sau, de ce nu, perioada de lungă izolare a dus și acumularea unor kilograme suplimentare.

Evident, o astfel de știre i-ar bucura pe toți, însă adevărul nu va putea fi aflat decât în cazul în care chiar Antonia ar o oferi, la un moment dat, o știre-bombă despre eventuala venire pe lume a unui nou membru al familiei.

Antonia: ”Are o răbdare infinită cu mine, este un exemplu”

Antonia are numai cuvinte de laudă despre partenerul ei de viață, Alex Velea, transmițând-ule fanilor că este un om care i-a suportat dintotdeauna ”toanele”, chiar și atunci când este… ”în perioada sensibilă a lunii”.

Din cele dezvăluite de Antonia, are alături de ea un bărbat pe care se poate baza întotdeauna, iar răbdarea de care dă dovadă Alex Velea, indiferent de situație, trebuie și este apreciată la justa valoare.

„Cei mai mulți dintre voi nu știți, dar omul acesta întotdeauna mi-a suportat toanele.

Când sunt în perioada sensibilă a lunii și am schimbări de dispoziție, în loc să se enerveze, el mă întreabă dacă am dureri și dacă poate să mă ajute cu ceva. Nu mai spun că, dacă mă accidentez, e ca și cum am fi siamezi,

Imi simte durerea și îmi spune că ar vrea să o ia pe toată asupra lui. Are o răbdare infinită cu mine, este un exemplu când vine vorba de răbdare”, începe declarația Antoniei.