Pepe, prima reacție dupa vestea ca actorul Costin Mărculescu a decedat: „Mi-a zis de multe ori, Pepito, când o să …

1.044

Vestea ca actorul Costin Marculescu s decedat, a cazut ca un traznet. Avea doar 51 de ani si nimeni nu credea ca va pleca din aceasta lume, atat de curand.

Pepe este profund afectat dupa primirea vestii ca actorul Costin Marculescu a murit.

Artistul spune ca inca nu crede ca Marculescu nu mai exista.

Pepe, prima reactie „Sunt in stare de soc. Mi-a zis Capatos aseara”

„Nu imi gasesc cuvintele, va zic sincer. Nici nu stiu ce as putea sa spun… Adica am si eu intrebari cu mine, despre Costin.

Cea mai buna prietena a sa, Mara Banica, a dezvaluit ca actorul a lasat un bilet in care scrie ca de inmormantare sa se ocupe ea si Pepe.

Costin Marculescu ar fi vrut ca Pepe sa se ocupe de ceremonia funerara

„Sa se ocupe de inmormantare Pepe si, daca nu raspunde, sunati-o pe Mara Banica”

Pepe a fost unul dintre putinii prieteni care a fost alaturi de Costin. Artistul l-a ajutat foarte mult financiar.

Prietenii actorului au declarat ca, in ultima vreme, acesta se afla int-o stare depresiva si avea multe probleme financiare. Mara Banica sustine ca nu poate lua in calcul varianta unei sinucideri.

„A murit un prieten, un om cu care am ras foarte mult in ultimii 10 ani. Nu trecea printr-o perioada buna, dar nu de ieri, de niste ani de zile.

El avea planuri si un om care are planuri nu se sinucide. Cel putin, asta cred eu. Ultima oara, am vorbit in carantina, pe un grup de WhatsApp.

Avea probleme cu inima. Lasase un bilet in casa in care spunea: in cazul in care mor, sa se ocupe de inmormantare Pepe si, daca nu raspunde Pepe, sunati-o pe Mara Banica” , a spus Mara Banica.

Ma intreb de ce acum… Ma intrebe de ce s-a intamplat. Sunt foarte indurerat si in acelasi timp nu imi vine sa cred.

Neg sa cred ca a murit Costin”, a spus cantaretul pentru Fanatik.

„Am senzatia ca nu s-a intamplat. Pentru mine era mai mult decat un prieten.

Nu ne vedeam chiar saptamanal, sa zic ca faceam gratare des cu el, dar va zic sincer ca atunci cand ne intalneam parca nici nu ar fi trecut timpul peste noi. Aveam o relatie speciala”, a mai spus Pepe.

Artistul nu cunoaste sa fie imputernicit de Costin ca sa se ocupe de inmormantare: „Nu il luam in seama”

Cantaretul spune ca a aflat de la Dan Capatos „Mi-a zis Capatos aseara. Eu nu m-am uitat la televizor. Am vazut ca primesc telefoane peste telefoane. Am avut un soc”.

„Mi-a zis de multe ori, Pepito, cand o sa mor tu si Mara o sa va ocupati de inmormantarea mea. Nu il luam in seama, va dati seama”, a mai spus cantaretul.