Irina Loghin face două ture de Herăstrău la 80 de ani! Ce alte trucuri mai are celebra solistă

313

În timp ce noi, tinerii, ne plângem când trebuie să mergem câteva sute de metri fără maşină, o doamnă de 81 de ani face zilnic 14 km!

Este vorba chiar despre Irina Loghin, care nu lasă să treacă nici o zi fără să aibă grijă de sănătatea ei.

Fotoreporterii Click! au surprins-o la plimbarea zilnică din parcul bucureştean Herăstrău, însoţită de câinele ei.

Regina muzicii populare, Irina Loghin, a fost şi este un model pentru mai multe generaţii de artişti.

La 80 de ani, cântăreaţa reuşeşte să-şi respecte cu stricteţe regimul alimentar pe care l-a adoptat cu ani în urmă şi face foarte multă mişcare în aer liber.

Consumă doar alimente sănătoase, a renunţat la carne în favoarea peştelui, alege multe verdeţuri, fructe şi soia, iar toate acestea o menţin în formă.

”Ca să arăţi bine, trebuie să fii frumos şi sănătos. Sportul şi alimentaţia contează enorm”, spune interpreta de muzică populară.

De când a adoptat acest stil de viaţă, Irina Loghin a învăţat să prepare mai multe reţete pe bază de soia.

De la laptele de soia, care nu-i lipseşte zilnic de pe masă, la maioneză, brânză şi drob din soia, adevărate delicatese pentru vegetarieni, mai ales dacă eşti un bucătar priceput.

În plus, artista continuă să-şi uimească fanii. Face sport zilnic, câte 14 km. Şi pentru că stă în cartierul francez, artista înconjoară Lacul Herăstrău de două ori în fiecare zi.

Regina muzicii populare a fost surprinsă de fotoreporterii Click! în parc, în timp ce-şi făcea plimbarea alături de câinele ei.

Relaxată, dar cu paşi hotărâţi, cântăreaţa a mers pe malul lacului, bucurându-se de mirosul teilor şi de vânticelul răcoros.

Plimbarea care durează circa trei ore, este vitală pentru sănătate, toţi specialiştii vorbind despre plimbare ca despre cea mai la îndemână şi mai sănătoasă modalitate de a ne păstra sănătatea.

Viaţa sănătoasă pe care o duce Irina Loghin i-a inspirat pe mulţi dintre apropiaţii ei.

”Irina Loghin este un om minunat. Suntem extrem de onoraţi că este prietena noastră. De-a lungul anilor, am învăţat de la domnia sa foarte multe lucruri, care ne sunt de folos în carieră şi în viaţă.

De la Irina Loghin am învăţat că mişcarea înseamnă sănătate curată şi ne străduim să facem sport o oră pe zi”, ne-au spus Alina şi Romeo Negoiasă, care alcătuiesc trupa muzicală Alesis despre sfaturile pe care le-au învăţat de la buna lor prietenă, Irina Loghin.

Anul trecut în iulie, cei doi soţi au cununat-o pe fata Irinei Loghin, pe Irinuca, şi pe alesul ei, Bogdan Barbu.