Cine-ar fi crezut? Ioana Marcu și Ciprian Marica sunt nașii Ioanei și a lui Ilie Năstase! Proaspeții căsătoriți au făcut anunțul printr-o imagine de senzație

533

Veste bombă un showbiz! După ce toată lumea mondenă a fost luată prin surprindere de căsătoria dintre Ioana și Ilie Năstase, proaspeții însurăței au mai făcut un anunț de senzație!

Cei care i-au nășit au fost nimeni alții decât Ioana Marcu și Ciprian Marica!

Ioana și Ilie Năstase sunt în culmea fericirii! După ce au apărut diverse zvonuri în presă cum că cei doi s-ar afla în pragul despărțirii, ei bine, aceștia și-au luat fanii prin surprindere și

au demonstrat că dragostea lor este mai puternică ca niciodată. Aceștia și-au unit destinele în mare secret, într-un cadru de basm, la mare.

Dacă Ioana Năstase a strălucit la propriu în rochia de mireasă, nici Ilie Năstase nu s-a lăsat mai prejos, căci s-a îmbrăcat elegant, la patru ace, într-un costum deosebit.

Pe lângă cei doi și nașii lor au atras atenția tuturor prin ținutele de lux.

Ioana și Ilie Năstase, nășiți de Ioana Marcu și Ciprian Marica

La rândul lor, Ioana Marcu și Ciprian Marica au demonstrat că se iubesc mai mult ca oricând și că relația lor este una stabilă.

Astfel, celebrul cuplu a fost cel care i-a nășit pe proaspeții însurăței, Ioana și Ilie Năstase.

Ioana Marcu a optat pentru o rochie albă și o coafură lejeră, lăsându-și părul să-i cadă lejer pe spate, în timp ce Ciprian Marica a ales să poarte un costum mult mai deschis decât cel al mirelui și o pereche de ochelari de soare.

Fericita mireasă a făcut anunțul public printr-o postare pe Facebook, loc în care a postat mai multe fotografii excepționale din ziua în care și-a unit destinul cu cel al lui Ilie Năstase.

„Mulțumim celor mai frumoși nași !😘❤️”, a scris Ioana Năstase în dreptul imaginii.