Copilul care a prezis apariția coronavirusului anunţă o altă „nenorocire” la final de an

14.130

Abhigya Anand are doar 14 ani și a surprins întreaga lume după ce a anunţat pandemia de coronavirus într-un video postat pe YouTube încă din luna august a anului trecut.

„În India, a apărut povestea unui copil despre care oamenii spun că este unul dintre cei mai tineri astrologi din lume, care a prevestit pandemia într-un videoclip postat în august, 2019.

Numele său este Abhigya Anand, are doar 14 ani, iar postările sale au devenit virale pe reţelele de socializare, după ce a anunţat că «un pericol major va afecta lume» între noiembrie 2019 şi aprilie 2020”, scriu jurnaliștii de la publicația AS.

Jurnaliştii spanioli mai scriu că la 7 ani, Abhigya Anand începuse deja să înveţe sanscrita, una dintre cele mai vechi limbi din lume.

La 10 ani, s-a înscris la primele cursuri de astrologie, după ce a văzut un anunţ de pe stradă.

În februarie 2019, acesta a spus că relaţiile dintre SUA şi Iran se vor înrăutăţi. Iar acest lucru s-a întâmplat la începutul anului, când generalul irania Qasem Soleimani a fost ucis în Iraq în urma unui raid american.

“Concentrarea şi talentul lui şi, probabil, o doză mare de noroc, l-au făcut să prevadă „pericolul major care va afecta lumea”.

Previziunile sale au continuat. Pe 29 mai, Anand a spus că numărul de cazuri de coronavirus va scădea în mod treptat până la data de 5 septembrie 2020, când virusul va fi complet eradicat.

Dat fiind numărul mare de infectări, previziunea lui pare destul de optimistă”, mai scriu jurnaliştii de la AS.

Pandemia de coronavirus a depăşit duminică pragul de 650.000 de decese în lume, continuând să se răspândească rapid în ţări din America latină, scrie AFP.

Duminică, în timpul rugăciunii Angelus în faţa a sute de credincioşi din Piaţa Sfântul Petru, Papa Francisc, născut la Buenos Aires, s-a arătat îngrijorat de criza de pe continentul său de origine.

„Din nefericire (…) în America latină, virusul continuă să facă numeroase victime”, a deplâns el, exprimându-şi compasiunea pentru „aceste populaţii, pentru bolnavi şi familiile lor, şi pentru toţi cei care îi îngrijesc”.