10 secrete care te vor ajuta să fii mereu frumoasă și îngrijită. Sfaturi utile care economisesc banii și timpul prețios!

Orice femeie, indiferent de vârsta, își dorește să rămână mereu frumoasă și atrăgătoare.

Iata mai multe sfaturi utile despre cum să aveți grijă de Dumneavoastră fără a cheltui prea mulți bani pentru a merge la saloane de înfrumusețare.

Vă propunem, în continuare, 10 proceduri simple care vă vor ajuta să arătați bine fără cheltuieli exagerate.

1. Reduceți edemul facial și tonificați-vă pielea cu ajutorul unei soluției saline.

Preparați o soluție salină puternică de sare cu apă, înmuiați un prosop în ea și țineți-l pe față timp de circa 10 minute.

2. Pentru buze mai voluminoase aplicați puțină vaselină și apoi treceți peste ele cu o periuță de dinți.

Înainte de o întâlnire importantă aplicați mai întâi pe buze puțină vaselină, ulei de migdale, de piersici sau orice alt tip de ulei și apoi ușor peste ele cu o periuță de dinți.

3. Uleiul de măsline vă va face pielea să strălucească.

Uleiul de măsline curăță perfect, hrănește și hidratează pielea feței. Este suficient să faceți o baie de aburi și apoi să vă masați pielea cu ulei timp de câteva minute. Vă recomandăm să repetați această procedură la fiecare 5 zile.

4. Mierea tratează coșurile de pe față.

Dacă v-ați trezit cu un coș pe față, este suficient să aplicați pe zona dată puțină miere și să așteptați timp de 15 minute, apoi spălați cu apă. Această metodă vă va ajuta să reduceți inflamația și vă  va fi mai ușor să mascați zona cu probleme.

5. În caz de inflamație a pielii vă vin în ajutor picăturile de ochi

Pentru a scapă rapid de coșuri, aplicați pe o dischetă de bumbac câteva picături de ochi și puneți discheta pentru câteva minute în congelator. Aplicați compresa dată pe zona cu probleme și inflamația va deveni mai puțin vizibilă.

6. Cum să pregătiți un demachiant pentru ochi.

Puneți într-un flacon de sticlă apă și ulei de măsline (3: 1). Agitați bine înainte de utilizare și apoi demachiați-vă. În loc de ulei de măsline puteți folosi ulei de nucă de cocos.

7. Bicarbonatul vă vine în ajutor în cazul firelor de păr de sub piele.

O rețetă simplă și eficientă: adaugați la 1 linguriță de apă 1 linguriță de bicarbonat și fulgi de ovăz mărunt. Se amestecă până se uniformizează apoi se aplică pe piele. După 5 minute spălați cu apă fierbinte.

8. Bicarbonatul reduce cearcănele de sub ochi.

Se amestecă într-un pahar de ceai fierbinte sau de apă cu 1 linguriță de bicarbonat de sodiu. Umeziți o dischetă de bumbac și aplicați-o pe zona de sub ochi. Spălați după 10-15 minute. Nu uitați să aplicați o cremă hidratantă pe pleoape. Aceste comprese pot fi aplicate zilnic.

9. Piureul de banane îndesește părul și-l face mai strălucitor.

Luați jumătate de pahar de bere întunecată, apoi adăugați o banană, un ou și puțină miere. Aplicați acest amestec pe toată lungimea părului.

După câteva ore spălați masca cu apă caldă. Pentru ca părul să devină mai puternic și mai des ar trebui să aplicați această mască o dată pe săptămână.

10. Ulei de cocos și de lavandă pentru creșterea genelor.

Amestecați ½ linguriță de ulei de nucă de cocos cu câteva picături de ulei de lavandă. Puneți uleiul pe o dischetă de bumbac și ungeți cu el genele pe toate lungimea. Dacă veți face regulat această procedură (de 2 ori pe săptămână), genele se vor întări și vor crește mai repede.

Pentru a activa creșterea pe genelor puteți utiliza un amestec de lămâie și ulei de ricin.

Loading...