Andreea Marin primele declarații despre al doilea copil: “Nu am să renunț la această dorință!”

368

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia, trăiesc o frumoasă poveste de iubire de mai bine de trei ani.

Cei doi chiar locuiesc împreună, iar diferența de vârstă nu a reprezentat un impediment pentru ei. Din contră, ei se sprijină reciproc și sunt alături

unul de celălalt în orice moment și nu ezită să vorbească despre relația lor.

Adrian se înțelege foarte bine cu Violeta, fiica Andreei din căsnicia cu Ștefan Bănică Junior, și a declarat că își dorește și el un copil, iar Andreea este de acord cu acest plan.

Deși are 45 de ani, Andreea Marin a declarat că și-ar dori un copil cu actualul ei iubit, Adrian Brâncoveanu. În plus, ea și-ar dori chiar să nască pe cale naturală.

După mai bine de trei ani de când sunt împreună, cei doi doresc să-și întărească relația prin nașterea rodului iubirii lor.

Atât Andreea, cât și consulul au mărturisit că vor să-și mărească familia, însă așteaptă in moment oportun și au mare încredere că Dumnzeu le va împlini visul.

„Îmi mai doresc un copil, dar și Dumnezeu trebuie să fie cu mâna pe umărul meu. Da, mi-aș dori, sunt deschisă.

Nu am ajuns să renunț la dorința de a mai avea un copil pe care să îl fac pe cale naturală.”, a declarat Andreea Marin.

Adrian iubește copiii. Drept dovadă, se înțelege foarte bine cu Violeta, fiica Andreei de care aceasta este foarte mândră. Aceasta este foarte bună la învățătură, având rezultate excepționale.

Chiar de curând a participat la o competiție internațională de film, iar scenariul său a fost câștigător.

Pe lângă faptul că își ajută mama la strângerile de fonduri, fosta prezentatoare TV a mărturisit că cea mică este și o bună gospodină.

Când ea și iubitul ei sunt foarte ocupați, aceasta le pregătește masa