Previziunea sumbră a celebrei clarvăzătoare Carmen Harra: „Prin toamnă virusul revine, vaccinurile nu vor găsi soluția”. Ce se va întâmpla cu omenirea până în 2033!

579

Carmen Harra a transmis un avertisment pentru români. Potrivit previziunilor sale, virusul ucigaș va reveni în toamnă, iar medicii nu vor găsi soluția salvatoare. Totodată celebra clarvăzătoare a anunțat ce se va întâmpla cu omenirea până în anul 2033!

Carmen Harra este una dintre cele mai apreciate prezicătoare. Din nefericire ultimele sale dezvăluiri nu sunt tocmai bune, iar informațiile pe care aceasta le-a transmis spun faptul că virusul ucigaș din China va continua să facă victime, iar lucrurile se vor înrăutăți în toamnă.

Virusul va apărea din nou în toamnă
„Prin toamnă virusul revine într-o altă formă! Partea negativă este că acest virus se schimbă, medical, va suferi mutații, și ia diferite forme, așa că vaccinurile care vor apărea (…) vor trata anumite aspecte ale virusului, dar nu vor găsi soluția completă!”, ne-a declarat în urmă cu ceva timp Carmen Harra.

”Abia prin anul 2022 vom simți o stare generală de relaxare din punct de vedere sentimental și emoțional. Între timp lucrurile vor suferi schimbări majore, cum spuneam, din anumite puncte de vedere. Există un colaps economic mondial care va duce la multe schimbări în lume.

Din această cauza starea generală este de dezorientare. Nu vreau să par negativă și nu sunt deloc negativă dar sunt foarte realistă în vizionarile mele. Eu vorbesc despre aceste lucruri în prima mea carte,

„Karma de fiecare zi”, de acum peste 20 de ani. Vorbesc despre o cădere a sistemelor politice, economice, și despre schimbările la nivel religios”, a mai explicat aceasta.

Tot ea a spus că până în 2033, populația Glubului se va confrunta cu un pod simbolic. Oamenii trebuie să îl traverseze

cu înțelepciune, pentru că altfel lucrurile nu vor fi prea bine și va avea loc o experiență catastrofală pentru aceștia.

„Până în anul 2033 omenirea traversează un pod în mod simbolic. Și dacă nu îl traversăm cu înțelepciune, podul ăsta simbolic se poate rupe și atunci va fi o experiență catastrofală pentru omenire”, ne-a mai spus prezicătoarea.