Mirela Vaida, foc si para pe Vulpita. Adio telenovela de la Acces Direct. Veronica isi face bagajele

Se termina telenovela de la Acces direct?

Se pare ca da. Protagonista emisiunii, Veronica Stegaru s-a decis sa plece de unde a venit, adica la Blagesti.

Vulpita a fost cea care i-a spus Mirei Vaida ca nu mai vrea sa-si continue casatoria cu Viorel si ca pleaca in satul natal.

Adio telenovela de la Antena 1! Vulpita se marita.

Veronica nu mai vrea sa mai apara la tv si a decis sa se intoarca acasa. Surpriza mare, Vulpita vrea sa inceapa o noua relatie alaturi de Vasile, un barbat care are doi copii dintr-o relatie anterioara.

Mirela Vaida a aflat ce s-a intamplat.

La Acces Direct ar fi sunat fosta iubita a barbatului si a spus tot. Vasile vrea sa se casatoreasca cu Vulpita. Veronica nu a recunoscut:

„Nu este acelasi Vasile. Nu pot sa dau numele lui. E mai tanar ca Viorel”, a mentionat Vulpita.

Mirela Vaida a insistat sa nu fata pasul decisiv.„Dupa atatea luni… (…) Veronica, esti un trofeu pentru orice barbat. Nu mai esti aceeasi Veronica.

Nimeni nu stie daca tu vei avea o viata lunga si fericita cu baiatul ala din Blagesti.

Nevoia de a evada te poate duce cu ochii inchisi in fata oricaruia. Poate si nevoia de afectiune. Gandeste-te bine”, i-a spus prezentatoarea.

Se pare ca cei doi si-au spus adio dupe multe certuri si impacari. Viorel a parasit locuinta in care statea cu Veronica si s-a mutat la un hotel.

Vulpita s-a intors in apartament, dar nu cu mana goala, a adus-o si pe sora sa

Veronica nu a venit singura, ci cu sora ei care s-a mutat in apartamentul in care stateau cu chirie sotii Stegaru.

Aceasta a venit la Veronica pentru a fi alaturi de ea. Viorel nu a tolerat acest lucru si si-a facut frumusel bagajele.

Intrebata daca simte lipsa sotului, Veronica a declarat ca nu-i simte dorul si este extrem de linistita fara el. Tot e a mai marturisit ca Viorel o jignea foarte multi si chiar a facut o boacana, dar nu a dezvaluit despre ce anume este vorba.

Viorel i-a interzis sa-i mai pronunte numele

„A inceput iar sa ma jigneasca. A facut o boacana. Dar nu chiar mare. Mica. (… Nu pot sa va spun. Nu ne mai intelegem. Nu mi-e dor. Mi-a zis sa nu-i mai spun numele niciodata.”, a spus Veronica.

Vulpita a mai spus ca Viorel a devenit foarte gelos de cand Rafaelo i-a facut cadou o masina.

„Veronica, ti-am luat masina! Surpriza! Imediat o sa vezi surpriza. Am dat Mustang-ul meu si diferenta si ti-am luat tie o masina. Deci pe tine te cheama Maki, da? Asa ca ti-am luat masina cu Maki la numar. Ti-am luat masina special pentru tine”, a zis Rafaelo pe vlog.

Luati de valul “vedetismului”, cei doi au lasat fetita in grija bunicilor paterni. Potrivit unor surse, copila este foarte afectata de faptul ca nu se afla langa parinti

Loading...