Bucurie fără margini pentru Oana Lis. A anunțat că va deveni mamă: „Mi-am luat un certificat de părinte adoptator”

385

Oana și Viorel Lis vor deveni, în sfârșit, părinți.

Oana Lis a făcut încă un pas important pentru a deveni mamă adoptivă. Soția fostului primar al Bucureștiului, Viorel Lis, a anunțat că a obținut certificatul de părinte adoptator.

Oana și Viorel Lis sunt împreună de mai bine de 21 de ani și, în ciuda diferenței de vârstă dintre cei doi, au reușit să reziste în tot acest timp.

Porumbeii nu au făcut până acum un copil, chiar dacă Oana și-a dorit din toată inima să devină mamă.

Nevasta lui Viorel Lis a vorbit de mai multe ori despre această doleanță, mai ales după ce s-a vehiculat în presă că nu ar putea avea copii.

Oana Lis, tot mai aproape să devină mamă adoptivă

Soția lui Lis spune că a făcut pași importanți pentru a deveni mamă adoptivă, iar visul ei se va îndeplini în curând.

Sunt în culmea fericirii pentru că așteaptă de multă vreme acest moment. Cei doi au dat vestea cea mare, atunci când nimeni nu se mai aștepta.

Oana și Viorel Lis vor deveni părinți

Încă de când s-au căsătorit, cei din jur au fost sceptici în ceea ce privește longevitatea și reușita relației, din cauza diferenței mari de vârstă care există între ei.

Iată, însă, că, Oana și Viorel au trecut testul timpului și acum se pregătesc pentru rolul de părinți.

Oana și-a dorit foarte mult un copil,

Dar a așteptat momentul oportun pentru a face pasul și, iată că, acesta a venit acum, fapt ce o împlinește complet.

Dar eu nu renunț.

Nu mai e un vis, este deja un plan. Nu renunț, pentru că sunt convinsă că undeva este deja un copil pentru care eu o să fiu mămica lui”, a spus Oana Lis la Antena Stars.

În trecut, Viorel era dispus să își lase soția să facă un copil cu altcineva, pentru că știa cât de mult își dorește să devină mamă și voia să o vadă fericită.

Nu a mai fost necesar, pentru că au decis să meargă pe calea adopției.

Dacă nu ar fi fost pandemia care să le dea planurile peste cap, probabil că, acum se bucurau deja de al treilea membru al familiei.

„De când sunt cu Viorel am făcut de două ori brad.

O să îmi iau niște crengi să miroasă a brad. Cred că ar fi fost frumos dacă aveam un copil. După o anumită vârstă nu te mai bucură că vezi un brad în casă.

Mi-am luat un certificat de părinte de adoptator. Eu am făcut pașii care erau de făcut. E destul de complicat cu el, atâtea frustrări, dar în situația dată este ok”, a declarat Oana Lis la Antena Stars.

„Adopția este un proces care durează, dar o să spun atunci când o să am un copil în brațe. Nu îmi place sa vorbesc despre asta, pentru că e in așteptare.

Dar sunt încrezătoare, că trebuie să și facem să se întâmple”, a mai spus vedeta la postul de televiziune respectiv.

„Eu nu sunt oricum infertilă nici la vârsta mea. N-am făcut copii până acum că nu am fost pregătită cu adevărat. Că găseam eu o cale.

Chiar de la o emisiune au vrut să-mi plătească o inseminare… Consider că dacă îl faci, trebuie să te ocupi așa cum trebuie de el”, a adăugat blondina.

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!