Mădălina Manole nu are liniște nici după moarte. Scandal uriaș la cimitir. Ce a făcut Petru Mircea

361

Au trecut 10 ani de când Mădălina Manole a trecut în neființă. În data de 14 iulie 2010, pe când aceasta împlinea 43 de ani, a fost găsită moartă în propria locuință.

Scandal uriaș la mormântul Mădălinei Manole. Ce a făcut Petru Mircea.

Mădălina Manole s-a sinucis în urmă cu 10 ani, înghițind o substanță foarte periculoasă, mai exact furadan.

Artista a fost găsită a doua zi de dimineață de soțul ei, Petru Mircea, în casă.

Vestea tragică că Mădălina Manole nu mai este în viață nu este acceptată nici la momentul actual de către fanii acesteia. Un fan de-al artistei, care a fost să ieri la mormântul Mădălinei Manole, a postat pe pagina personală de Facebook un mesaj uluitor.

Mădălina Manole, apărată de fani
Se pare că și soțul acesteia a mers la mormânt pentru a o comemora, însă fanii artistei l-au criticat dur pentru un gestul făcut.

Persoana care a fost de față a postat un mesaj în care susține că Petru Mircea a aruncat la gunoi un ghiveci de flori de pe mormântul artistei, care era lăsat acolo de tatăl acesteia.

„În sfârșit Petru Mircea, fostul soț al Mădălinei Manole a binevoit să treacă pe la Mădălina, însă a avut nesimțirea să arunce la gunoi un ghiveci pus la mormântul Mădălinei de către cineva care o apreciază încă pe Mădălina( adică tatăl ei)”, declară fanul artistei.

În plus, omul consideră că orice persoană poate merge să îi aprindă o lumânare sau să îi ducă un buchet de flori, indiferent de situația financiară.

De asemenea, persoana care a mers la mormântul acesteia din Ploiești l-a atacat dur pe fostul soț al cântăreței.

“Nu toată lumea a primit moștenire averea Mădălinei Manole. Rușine!”, scrie în aceeași postare fanul Mădălinei Manole.

Petru Mircea a eșuat în afaceri
Petru Mircea a avut o cifră de afaceri egală cu zero în anul 2018 pentru firma de sunet pe care o deține.

Mircea Sunet SRL nu a avut activitate anul trecut, nu a avut nici angajați și pare să fi intrat într-un fel de conservare.

Chiar și datoriile firmei s-au menținut la același nivel cu anul precedent: 526 lei.

Este cel mai slab an al firmei lui Petru Mircea de la înființarea fiermei cu sediul în casa în care a murit Mădălina Manole.

În 2017, SRL-ul a realizat o cifră de afaceri de 15.000 lei și un profit de 14.550 lei iar cel mai productiv an a fost 2013, cu 106.456 lei (dar cu un profit de doar 417 lei).

Se pare că deși este considerat un bun profesionist în branșă, fostul soț al Mădălinei Manole nu este la fel de priceput atunci când vine vorba de afaceri.