Elena Udrea este însărcinată pentru a doua oară? Partenerul de viață al fostului ministru a făcut primele declarații

1.156

În ultimul timp s-a tot vehiculat că Elena Udrea ar aștepta un al doilea copil,

Adrian Alexandrov a făcut primele declarații în exclusivitate pentru Antena Stars, unde a spus care este adevărul, de fapt!

Pe data de 20 septembrie 2018, atât viața Elenei Udrea, cât și a lui Adrian Alexandrov s-a schimbat radical.

Fostul ministru a născut la zece mii de kilometri distanță, în Costa Rica, o fetiță sănătoasă pe care a numit-o Eva Maria.

Elena Udrea a născut-o pe Eva Maria la data de 20 septembrie 2018, astfel că peste câteva zile urmează aniversarea primilor 3 anişori ai micuţei.

Deși a venit puțin mai devreme de termen, micuța a primit nota zece din partea medicilor.

La doar câteva zile până când va fi aniversarea de doi ani a micuței Eva Maria, în presă a început să se vehiculeze că Elenei Udrea și Adrian Alexandrov ar urma să devină părinți, din nou.

Conctactat de reporterii Antena Stars, partenerul de viață al fostului ministru al României a clarificat situația în legătură cu presupusa sarcină a Elenei Udrea.

Adrian Alexandrov a infirmat toate zvonurile referitoare la un al doilea copil, argumentând că sunt mult prea îndrăgostiți de Eva pentru a se gândi la un al bebe.

Însă nu ar spune nu unui al doilea copil peste un an sau doi.

„Elena Udrea nu este gravida. E prea multă iubire momentan pentru Eva, ca să existe un alt bebe.

Dar nu spunem nu, poate peste un an sau doi.” a spus Adrian Alexandrov pentru Antena Stars.

Fosta candidată la preşedinţia României (n.r. – în 2014, din partea PMP) şi Adrian Alexandrov sunt împreună din iunie 2016, când cei doi au început să iasă împreună.

Iată ce declara Elena Udrea în urmă cu doi ani despre începuturile poveştii de dragoste cu seducătorul Adrian Alexandrov, într-un interviu pentru revista VIVA!:

„Ne știam de ceva vreme din vedere, ne mai întâlneam la sala de sport, ne salutam, dar cel puțin eu nu șiam nici măcar cum îl cheamă.

Ne-am întâlnit întâmplător, după un timp, în oraș, pe la sfârșitul lui iunie 2016. Eu tocmai ieșisem din cealaltă relaţie (n.r. – Valentin Chifu, pe care l-a cunoscut după divorţul de Dorin Cocoş).

Eram deci singură și deschisă către un nou început. Am schimbat câteva cuvinte, mi-a dat cartea lui de vizită, iar în zilele următoare am băut o cafea împreună și cam ăsta a fost debutul nostru în calitate de cuplu.”

Începută în iunie 2015, relaţia cu Valentin Chifu n-a durat decât până în primăvara anului 2016.

„Eu sunt o persoană care crede în dragoste. El este omul care s-a aflat alături de mine în cea mai grea perioadă a vieţii mele într-un moment în care prieteni vechi au ales să se îndepărteze, să se dezică de mine.

A fost la mine în vizită, la arest, şi m-a susţinut permanent. Valentin este un bărbat din popor, cum ar spune unii.

Nu are averi de milioane, nici maşini scumpe, nici părinţi bogaţi şi nici relaţii la nivel înalt.

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!