O femeie a jignit-o si i-a spus ca este batrana si nelinistita! Raspunsul Gabrielei Cristea trebuie sa fie o lectie pentru multe femei:

1.408

Gabriela Cristea se numără printre vedetele de la noi care le răspunde internauților la comentarii fie ele pozitive sau negative…

Așa s-a întâmplat în această după-amiază, când o femeie i-a spus în mod indirect prezentatoarei că este bătrână.

Îndrăgita vedetă i-a dat imediat replica, iar comentariul ei i-a inspirat pe mulți dintre cei care l-au citit. De altfel, acesta a strâns numeroase like-uri.

Spiritele s-au aprins pe Instagram, după ce Gabriela Cristea a postat selfie-ul de mai jos, la descrierea căruia a așternut următoarele gânduri:

“Tânără și neliniștită! @taviclonda @bellavictoriamargot @theairisselena #victorienii”. Printre primii care au reacționat a fost și soțul vedetei: “@bygabrielacristea Iubi, dar ce te neliniștește? 🙈 Spune-mi mie și rezolv!🤗✌🏼💪🏼”.

Prezentatoarea s-a amuzat și i-a răspuns într-un alt comentariu cu o declarație de dragoste: “@taviclonda, love u (n.r.: Tavi Clonda, te iubesc)”.

La scurt timp timp de la acest moment frumos, Gabriela Cristea a fost “înțepată” de Roxana, o femeie care a trecut de prima tinerețe, potrivit profilului ei de Instagram.

Aceasta i-a lăsat următorul comentariu răutăcios: “Neliniștita poate…. dar tânără, nu prea…😁”, iar prezentatoarea i-a dat o replică motivațională pentru mulți: “Tinerețea e o stare de spirit, iar eu chiar mă simt tânără”.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai longevive și frumoase cupluri din țara noastră.

Cei doi s-au întâlnit târziu, dar relația lor a evoluat repede și frumos, iar acum au o familie perfectă, două fetițe minunate. Cei doi părinți își mai doresc un alt copil, dar se pare că Gabriela nu mai poate deveni mamă pentru a treia oară. Tavi nu ar spune nu!

Gabriela Cristea nu mai poate deveni mamă

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au împreună două fetițe. Cele două se bucură din plin de atenția părinților, care încearcă din răsputeri să le ofere cea mai bună educație și toată iubirea lor. Familia lor este una fericită și împlinită, dar oriunde este loc de încă un membru al familiei.

Cu toate acestea, Gabriela susține că nu mai este pregătită pentru o altă sarcină. Vedeta a mărturisit că și-ar mai dori să fie mamă din nou, dar fizic nu crede că ar mai putea face față unei asemenea provocări, pentru că este destul de greu.

Perioada de sarcină a fost una grea pentru Gabriela, mai ales pentru că a luat multe kilograme la prima sarcină.

”Știi cât de mare eram eu? Mă rostogoleam. Dupe ce îl faci pe primul, o să vrei să mai faci. Doar că eu sunt bătrână și nu mai vreau. Eu aș mai face copii, crede-mă, dar nu mai pot.

Fizic, mai pot, cred. Din celălalt punct de vedere fizic nu mai pot. Stai să vezi când or să te ia hormonii. O să plângi din orice”, i-a spus Gabriela Cristea Cristinei Cioran, viitoare mămică.