Livian si Bianca, marii castigatori ai show-ului “Puterea dragostei” sezonul 2! Primele reactii

Livian si Bianca au castigat “Puterea dragostei” sezonul 2! Chiar daca nu mai formeaza un cuplu in viata reala, Bianca si Livian dau in continuare foarte bine impreuna si lumea ii considera un cuplu.Livian si Bianca sunt castigatorii “Puterea dragostei” sezonul 2, ambii primind trofeul si cate 10.000 de euro fiecare!

Primul care a fost desemnat castigator a fost Livian, dupa care a fost anuntata si Bianca!

Bianca a fost extrem de extaziata cand Livian a castigat, iar Livian s-a bucurat si el foarte tare pentru fosta lui iubita! Daca vor ramane impreuna si in viata reala, vom vedea. Cert este ca amandoi au castigat “Puterea dragostei” sezonul 2 si cate 10.000 de euro fiecare!

Ella a fost cel mai putin votata la fete si a acuzat ca alti concurenti au platit voturi.

Livian si Bianca au castigat “Puterea dragostei” sezonul 2!

Livian si Bianca au castigat “Puterea dragostei” sezonul 2! Livian a fost primul anuntat castigator al show-ului “Puterea dragostei” sezonul 2!

Livian a reusit sa ii devanseze pe ceilalti finalisti de la “Puterea dragostei” sezonul 2, Gabriel si Philip.

“Va multumesc frumos”, a spus Livian, imediat ce a aflat ca a castigat trofeul si cei 10.000 de euro. Si Bianca se intoarce in Romania cu trofeul de la fete si cu cei 10.000 de euro oferiti fiecarui castigator.

Andreea Mantea a insistat ca Livian sa fie aplaudat din plin.

“V-am suportat atat”, le-a spus Livian celorlalti concurenti.

“Sincer, v-am spus si la inceputul emisiunii, sunt romantic, gladiator, duc la capat orice”, i-a spus Livian Andreei Mantea.