Karma ta în luna SEPTEMBRIE: atunci când intenționezi să faci un rău cuiva, să te gândești de două ori

1.516

Unele dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie să le purtăm în minte este faptul că nicio faptă a noastră nu rămâne fără răsplată.

Universul răsplătește eforturile. Prin urmare, este bine ca atunci când intenționezi să faci un rău cuiva, să te gândești de două ori.

Iată cum îți va arăta karma în funcție de zodia ta în LUNA SEPTEMBRIE!

BERBEC

Nativii Berbec sunt persoane care au întotdeauna o karma bună, acest lucru fiind grație veleităților lor de oameni generoși.

În luna SEPTEMBRIE, karma îi va recompensa salvându-i dintr-o situație nefericită, așa cum și ei au făcut de multe ori pentru alții.

TAUR

Deși în acest moment îți dorești să fii considerat un om serios și demn de încredere, acest lucru nu se va întâmpla prea ușor din cauza faptului că trecutul nu uită și nu iartă, precum nici karma.

Nu ți-ai asumat niciodată obligații, iar acest lucru se vede abia acum.

GEMENI

Unul dintre lucrurile care ți-au influențat cel mai tare karma a fost faptului că ai fost o persoană deosebit de orgolioasă.

Acest lucru se va vedea cel mai bine în luna SEPTEMBRIE, când persoanele din jurul tău vor scoate și mai mult în evidență acest lucru.

RAC

În luna SEPTEMBRIE îți vei dori foarte mult să faci o schimbare, iar acest lucru îți va fi foarte greu din cauza karmei.

De-a lungul vremii te-ai dorit independent și ai făcut acest lucru separându-te de oameni, iar acum îți va fi foarte greu să te apropii din nou de aceștia.

LEU

De-a lungul vremii ai preferat să „ascunzi mizeria sub preș”, așa cum s-ar spune, mințind, deși știai că nu poți ascunde unele lucruri la nesfârșit.

În luna SEPTEMBRIE, karma este cea care îți va scoate la iveală aceste lucruri, oferindu-ți posibilitatea să îndrepți lucrurile.

FECIOARĂ

Luna SEPTEMBRIE se poate dovedi una dintre cele mai bune luni, deoarece aveți karma curată.

De-a lungul timpului ați făcut diverse sacrificii pentru cineva drag, iar acum este momentul să primiți și o mulțumire pentru tot ce ați făcut.

BALANȚĂ

În luna SEPTEMBRIE, karma îți va preda o adevărată lecție de viață pe care nu o vei uita prea curând.

Deși au fost situații în care ai inventat tot felul de scuze pentru a nu-ți deranja confortul, va veni momentul în care alții vor face același lucru pe care tu l-ai făcut pentru ei.

SCORPION

Este posibil ca pe parcursul lunii SEPTEMBRIE să ai parte de câteva momente de slăbiciune și să contezi pe sfaturile pe care ți le pot oferi cei dragi.

Faptul că ai fost acolo pentru ei când au avut nevoie îi va determina pe aceștia să facă același lucru pentru tine.

SĂGETĂTOR

Pentru nativii Săgetător, karma se va dovedi foarte generoasă în luna SEPTEMBRIE, ca dovadă a faptului că sunt persoane merituoase.

Au muncit și și-au văzut de treaba lor, iar în acest fel au evitat să își păteze karma în vreun fel.

CAPRICORN

Karma nu va fi prietena nativilor Capricorn în luna iSEPTEMBRIE, ci, dimpotrivă, va fi un mic dușman.

De-a lungul timpului ați avut momente în care ați profitat de bunătatea oamenilor din jur, iar acum este momentul ca ei să profite de bunătatea dumneavoastră.

VĂRSĂTOR

Ești o persoană deosebit de muncitoare, mai ales în luna SEPTEMBRIE, iar acest lucru se va concretiza în rezultate foarte BUNE.

CA urmare a faptului că Universul îți răsplătește orice efort, oricât ar fi de mic…

PEȘTII

In ceea ce îi privește pe nativii Pești, karma lor este una foarte bună în luna SEPTEMBRIE.

Acest lucru se datorează faptului că, la rândul lor, au oferit dovezi de încredere și au investit resurse, iar oamenii din jur vor face exact la fel pentru ei.