Alexia Eram a dat marea veste! Bucurie în familia Andreei Esca

Alexia Eram este în culmea fericirii!

Este zi de sărbătoare în familia Andreea Esca, la nici două săptămâni după interviul emoționant în care prezentatoarea Știrilor Pro TV a recunoscut că a fost infectată cu noul coronavirus și a descris întreg calvarul prin care a trecut din pricina acestei boli.

Ei bine, Alexia Eram a împlinit patru ani de relație cu iubitul său, iar jurnalista ca orice mamă de fată, suntem convinși că abia își mai încape în piele de bucurie.

Aproape că toate criticile, comentariile și acuzațiile dure de care a avut parte pălesc în fața unui asemenea moment special.

Mândră nevoie mare, „mini Esca” a ținut să le împărtășească fanilor săi două fotografii speciale alături de Mario Fresh, făcute chiar la castelul Cantacuzino, unde cei doi s-au distrat de minune.

Totodată, tânăra de 20 de ani și-a surprins partenerul cu cea mai frumoasă și sinceră declarație de dragoste.

Alexia Eram aniversează patru ani de relație cu Mario Fresh

„Patru ani alături de acest suflet frumos! Îți mulțumesc pentru că mereu m-ai făcut să mă simt iubită și specială. Nimic nu mă face mai fericită decât să văd cum crește iubirea noastră.

Mai urmează mulți, mulți ani! Te iubesc”, a scris Alexia Eram pe contul personal de Instagram.

La un așa mesaj, Mario Fresh nu putea să rămână indiferent, așa că a venit cu o replică pe măsură. „Te iubesc, CAPPP”, i-a transmis cântărețul iubitei sale printr-un comentariu.

Cât despre prietenii virtuali, aceștia nu au ratat ocazia să-i înștiințeze că vor fi prezenți la nuntă.

Andreea Esca, desființată pe rețelele de socializare.

Adepții teoriei conspirației cer Pro TV-ului să o demită

În altă ordine de idei, chiar dacă și-a deschis sufletul în fața întregii țări și a povestit cu lux de amănunte calvarul prin care a trecut în lupta cu noul coronavirus,

Andreea Esca este în continuare pusă la zid pe rețelele de socializare.

Ba mai mult, revoltați de interviul acordat colegului său, Cosmin Stan, telespectatorii vor ca mai-marii Pro TV să o demită pe jurnalistă.

Mai concret, este vorba despre o petiție semnată de peste 1.000 de adepți ai teoriei conspirației și distribuită masiv în mediul online.

„Afară de la știri”, „strigă” la unison cei care nu cred sub nicio formă în existența acestei boli.

Loading...