Alegeți pantofii și aflați cât de atractivă sunteți!

490

Test. Alege-ți pantofii și află cât de atractivă ești!

Fiecare femeie este frumoasă și fermecătoare în felul ei. Stilul decide mult, deoarece îți modelează imaginea, ceea ce creează o impresie despre tine.

Este clar că datele externe nu sunt cel mai important lucru pentru o femeie, componenta sa internă este de asemenea importantă, dar pentru multe doamne, dorința de a fi frumoasă depășește mult altceva.

Ce impresie crezi că faci asupra oamenilor? Ai propriul tău farmec și carismă? Ai o imagine perfectă sau nu ești prea îngrijorat de aceste lucruri?

Luați acest test pentru a determina cât de atractiv sunteți! Alege o pereche de pantofi pe care ți-ar plăcea să o porți. Care iti place cel mai mult?

Și rețineți un punct important, chiar dacă în viața de zi cu zi nu purtați deloc pantofi cu toc, dar în test v-a plăcut exact acesta, atunci nu ar trebui să vă opriți.

Această alegere a fost făcută pentru tine de mintea ta subconștientă, nu ar trebui să te opui. Alege perechea de pantofi care îți place!

Pantofii numărul 1

Alegerea ta îți spune că ești o persoană romantică și sofisticată. Ai o față și un suflet frumos. Având o lume interioară bogată, atragi oameni pozitivi spre tine.

Cu ei vă simțiți bine în timpul liber, aveți cu cine să vă împărtășiți bucuriile și durerile.

Ești la fel de frumoasă ca o zână. O fată amabilă, sensibilă și blândă, care captivează sexul opus. Și nu te costă multă muncă, pentru că ai aceste calități din fire.

Pantofii nr. 2

Ai un simț înnăscut al stilului. Știi ce să porți și când să arăți potrivit. Aveți o unicitate deosebită evazivă, cum ar fi câțiva. Când mergi pe stradă, atragi privirile celorlalți.

Există oameni care vă invidiază frumusețea. Pot fi chiar și printre prietenii tăi apropiați, care nu îți vor recunoaște niciodată acest lucru, deși totul este clar pentru toată lumea.

Ești o femeie frumoasă și elegantă, care poate fi privită din exterior.

Pantofii nr. 3

Frumusețea ta este izbitoare și îți place efectul pe care îl ai asupra oamenilor. Ești luminoasă și unică. Iubirea ta pentru lucrurile frumoase este evidentă și nu ți-e rușine de asta, pentru că toți suntem toți.

Pari să fii făcut pentru lucruri de lux și scumpe. Poate că acum încă nu aveți chiar situația materială care vă va permite să vă realizați toate dorințele, dar sunteți deja frumoși.

Toate la timp, nu uitați. Ești un adevărat diamant pe care nici măcar murdăria nu-l poate face plictisitor și neremarcabil.

Pantofii nr. 4

Ești o femeie specială, care iubește să iasă în evidență printre masa gri generală. Ești lumina care luminează întunericul. Ești o frumusețe care cucerește chiar și cele mai dure inimi.

O fată superbă și captivantă, cu trăsături senzuale. Știi cum să oferi imaginii tale un mister languid și o seducție îndrăzneață.

Ai un mare simț al umorului, care este un alt plus în favoarea ta. Esti super!

Pantofi nr. 5

Dulce, fermecător, amuzant și puțin rebel la suflet. Ești pur și simplu o creație extraordinară a lui Dumnezeu. Există atât de multe trăsături conflictuale în tine, dar, în general, creează ceva uimitor.

Cu siguranță nu te vei plictisi de tine. A fi la fel de atractiv ca tine nu este deloc dificil pentru tine. Totul la tine este frumos, de la degetele de la picioare drăguțe până la capetele părului tău.

Bărbații au luptat și au murit pentru oameni ca tine înainte. Cunoaște-ți valoarea, dar nu fi prea arogant. Astfel nu te vei pierde.

Pantofi nr. 6

Femeie rafinată, obstinată, iubitoare și puternică. Ești obișnuit să cucerești bărbații cu o singură privire. Acesta este talentul tău real.

În timp, femeile, după ce se căsătoresc și își întemeiază o familie, tind să uite de magia lor înnăscută, care îi înnebunește pe bărbați. Viața gospodăriei dă adesea amnezie sexului frumos, iar farmecele feminine încep să adoarmă.

Dacă ți se întâmplă brusc așa ceva, atunci îți dorim să-ți amintești cât mai curând cine ești cu adevărat. Ce femeie extraordinar de frumoasă ești.

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!