Fiica Ioanei Ginghină a făcut un gest de milioane pentru 6 copii! Le-a cumpărat rechizite și tot ce le trebuie pentru noul an școlar

493

Pentru că a început școala și mulți nu se pot bucura de acest lucru, fiica Ioanei Ginghină a renunțat la cadoul ei pentru a face fericiți alți copii.

Ruxi a făcut un gest mărinimos pentru șase frați.

Ioana Ginghină este o mamă devotată și foarte atentă la nevoile fiicei sale.

Din fericire, actrița își permite ca Ruxandrei să nu îi lipseacă absolut nimic, ba chiar, fetița duce o viață la care mulți copii pot doar visa.

Ei bine, și cum anul școlar a început astăzi, 14 septembrie, Ruxi, așa cum îi spune actrița, s-a gândit foarte bine la situația sa, dar și a celor care nu sunt atât de norocoși, și a luat o decizie pe care mama sa a ajutat-o să o pună în practică imediat.

Pentru că avea nevoie de lucruri noi pentru începutul anului școlar, fiica actriței a decis să meargă la cumpărături atât pentru ea, cât și pentru alți șase copii.

”Am plecat la cumpărături de rechizite, nu numai pentru Ruxi, ci și pentru încă șase copii, pe care vrem să îi surprindem”, a declarat Ioana Ginghină pe pagina sa de Instagram.

IOANA GINGHINĂ ȘI FIICA SA, GEST MĂRINIMOS LA ÎNCEPUT DE AN ȘCOLAR

Ulterior, din drumul lor spre magazinele de profil, Ioana Ginghina a mărturisit că ideea de a ajuta a fost a fiicei sale, care și-a dorit să își împartă cadoul și cu cei mai neajutorați, fapt ce a făcut-o să fie tare mândră.

”Ideea a fosta a Ruxandrei, pentru că de ziua ei a primit niște bani și s-a gândit să nu îi cheltuiască doar pentru ea, dar o ajut și eu.

Ea și-a dorit ca dintre cele șase ghiozdane pe care noi le ducem copiilor, două să fie plătite de ea.

Sunt foarte mândră de ea pentru asta”, a mai spus actrița în mediul online.

Astfel că, după ce toate cumpărăturile au fost făcute, Ioana și Ruxandra au mers direct la familia pe care au ajutat-o și cu o zi înainte de începerea anului școlar.

Au reușit să aducă un zâmbet sincer pe fața celor șase copii.

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!