Horoscop 18 mai 2021, prezentat de Neti Sandu. Fecioarele își vor schimba locul de muncă

Horoscop 18 mai 2021, prezentat de Neti Sandu.

Suntem în mare formă şi fizică şi mentală şi o să ne putem ocupa de toate treburile care ne stau pe cap şi viaţa noastră o să devină mai uşoară.

Vibraţia zilei este 9 şi la capătul eforturilor ne-așteaptă recompensele.

HOROSCOP 18 MAI 2021 TAUR

O să vă relansaţi pe scena socială şi multe lucruri se vor schimba în bine, c-aveţi resurse interioare, sunteţi inspiraţi, creativi şi o să vă puteţi exprima total.

HOROSCOP 18 MAI 2021 GEMENI

Se pare c-aveţi mult de lucru, v-oţi fi luat şi în particular, una sau după colaborări şi o să aveţi parte de câştiguri băneşti, că muncile respective sunt bine plătite.

HOROSCOP 18 MAI 2021 RAC

Vi se oferă şansa de a vă reinventa, c-aţi căpătat curaj şi mai sunt şi oameni care vă pot susţine şi promova totodată, şi o să fie un câştig vizibil.

HOROSCOP 18 MAI 2021 LEU

O să vă bucuraţi de revederea cuiva care poate însemna o viaţă nouă şi fericită pentru voi c-aveţi nevoie de un umăr pe care să vă şi sprijiniţi în momentele mai grele.

HOROSCOP 18 MAI 2021 FECIOARĂ

Poate vreţi să-ncercaţi şi altceva, şi să vă duceţi la alt serviciu că mai aveţi o sumedenie de aptitudini cu care puteţi impresiona un public anume.

HOROSCOP 18 MAI 2021 BALANŢĂ

Se poate să rezervaţi de acum bilete de vacanţă şi să plecaţi la vară, sau când o să vă puteţi sincroniza cu familia, sau doar cu fiinţa iubită.

HOROSCOP 18 MAI 2021 SCORPION

O să puteţi renegocia un contract şi să cereţi mai mulţi bani că viaţa e mai scumpă şi costurile mari, să fie un raport echitabil – efort depus şi recompensă.

HOROSCOP 18 MAI 2021 SĂGETĂTOR

Apar unii colaboratori care să vă ţină isonul să duceţi la bun sfârşit un proiect care vă poate propulsa în carieră că se conturează o reuşită prin intermediul unui grup.

HOROSCOP 18 MAI 2021 CAPRICORN

O să faceţi rost de un supliment salarial c-aveţi ore suplimentare la activ şi o să luaţi ceva scump pentru casă, poate fi ceva de care au nevoie ai voştri.

HOROSCOP 18 MAI 2021 VĂRSĂTOR

Se poate să vă simţiţi atraşi de un hobby care să v-ajute să vă umpleţi frumos, timpul liber şi să nu mai simţiţi oboseala, să fie cea mai bună descărcare de stres.

HOROSCOP 18 MAI 2021 PEŞTI

Vă puteţi ocupa de casă, de confortul casnic pentru că n-aţi apucat să scoateţi lucrurile pe care nu le mai folosiţi, să le daţi altcuiva sau să le aruncaţi pur şi simplu.

HOROSCOP 18 MAI 2021 BERBEC

O să puteţi conta pe ajutorul unui grup care n-o să vă lase la greu o să le dați de capăt unor chestiuni care nu mai suportă amânare şi o să vă eliberaţi, să vă vedeţi de alte treburi.

Loading...