Carmen Harra, previziune sumbră pentru anul 2021! Ce se va întâmpla în România: ”Suntem încercați”

730

Carmen Harra face previziuni sumbre pentru anul 2021! Ce se va întâmpla în România? Mărturiile șocante ale celebrei prezicătoare!

Direct pe rețelele de socializare, celebra prezicătoare și-a pus fanii pe gânduri

Asta după ce le-a spus tuturor ce se va întâmpla cu țara noastră în anul 2021. Vedeta este de părere că tot ceea ce se întâmplă în momentul de față este doar simpla reflecție a minții noastre.

Carmen Harra, previziune sumbră pentru România, în anul 2021

Carmen Harra a ținut să-i îndemne pe români să fie din ce în ce mai pozitivi, să gândească limpede și să nu se lase copleșiți de gândurile negre și de grijile care apar tot mai des în viețile lor.

Cunoscuta prezicătoare consideră că viața tuturor se poate transforma într-un adevărat coșmar, dacă continuăm să atragem doar negativitate în jurul nostru.

”Lumea în care trăim este reflecția minții noastre. Tot ce proectăm în univers devine realitatea noastră fizică.

Este foarte important să știm că tot ceea ce ni se întâmplă, ni se întâmplă din cauza legilor universale ale karmei, legilor universale ale atracției, ale manifestării.

Noi manifestăm lumea în care trăim! Este foarte important cum gândim, este foarte important ce punem în univers și să nu lăsăm niciodată emoțiile negative, gândurile de rău care ne copleșesc, suferințele de orice natură, să ne transforme viața într-un coșmar”, a spus Carmen Harra pe rețelele de socializare.

Carmen Harra: ”Trebuie să mulțumiți divinității”

În plus, Harra a spus că pandemia de coronavirus a fost o încercare trimisă de divinitate pentru a ne pune pe gânduri, pentru a realiza cine suntem, de fapt, și încontro vrem să ajungem cu viața noastră.

Vedeta a precizat că situația cu care ne confruntăm în prezent ar fi, de fapt, rezultatul gândirii noastre și i-a rugat pe români să mulțumească zi de zi divinității, reușind în acest fel să primească binecuvântarea necesară.

”Iată că suntem încercați prin această pandemie să regândim, să regândim cine suntem și cum trebuie să acționăm în lumea în care trăim, pentru că, din nou, lumea în care trăim, noi o proiectăm!

Este rezultatul gândurilor noastre. Nu vine din afară, totul vine din interior.

Vă rog, în fiecare zi când vă treziți dimineață, gândiți-vă la lucrurile bune pentru care trebuie să fiți recunoscători, pentru care trebuie să mulțumiți divinității!

Mulțumirea de sine și mulțumirea în general este un factor de binecuvântare”, a mai declarat celebra prezicătoare.

Ce spune Carmen Harra despre anul 2021

Carmen Harra susține că anul 2021 va fi un an sub influența și energia cifrei 5, care este cifra renașterii și reînvierii.

Prezicătoarea a precizat că va fi un an eliberator din multe puncte de vedere și că vom ieși la lumină încet din situația adusă de pandemia de coronavirus. Însă, celebra prezicătoare a mai spus că va fi un an dificil din punct de vedere material.

”2021 fiind sub energia cifrei 5, cifra 5 înseamnă dimensiunea a cincea, cifra 5 se referă la renaștere, la reînviere, la moarte care aduce reînvierea.

In sensul simbolic, revenirea la o altă viață sau revenirea la viață, în sensul bun al cuvântului, deci eu îl calific ca un an eliberator, un an de bine care ne va reechilibra într-o oarecare măsură pentru că ne va aduce sentimentul că putem să ieșim la lumină din situația în care am fost în 2020.”, a spus Carmen Harra pentru ciao.ro.

Carmen Harra susține că se vor simți din ce în ce mai mult consecințele economice ale anului în curs. Mai mult, aceasta este de părere că anul 2021 va fi unul dramatic, atât din punct de vedere al schimbărilor politice, cât și din punct de vedere al schimbărilor mateiale și economice.

Carmen Harra a mai vrut să transmită românilor un mesaj de susținere la final de an și speră că totul se va termina cu bine și că aceasta situația va lua sfârșit.

,,2021 este un an însă dificil material, consecințele zbuciumului din 2020 le vom simți foarte puternic în 2021.

Este un an dramatic pentru că și 2020 a fost un an Karmic politic aducând multe aspecte politice la suprafață, lucru pe care omenirea trebuie să le schimbe.

Si 2021 e un an de schimbări, politice, în diferite părți ale lumii, schimbări economice care se întrevăd între 2021 și 2025 cu multă claritate. Sunt multe de spus la acest capitol.

Eu doresc românilor mei pace în suflet, bucurie, liniște, să se bucure de cei dragi și de sărbători.”, a mai spus celebra prezicătoare.

Carmen Harra a mai precizat, în urmă cu câteva zile, că este foarte important modul nostru de gândire și că nu trebuie să ne lăsăm dominați de emoțiile negative.