Ginuța, ca furnicuța! Cum am fotografiat-o la piață pe iubita lui Smiley, însărcinată în al doilea trimestru, încărcată de sacoșe

Acum e clar că Gina Pistol este o graviduță aparte!

După episodul în care a căzut și s-a umplut de vânătăi, CANCAN.RO a întâlnit-o pe iubita lui Smiley cărând „proviziile” pentru casă – legume și fructe – fără să apeleze la vreun ajutor!

Așa, singurică, în buricul târgului, prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” a făcut piața, a îndesat cumpărăturile în patru plase uriașe și s-a dus glonț către mașina parcată în apropiere.

Precaută a fost Gina Pistol în privința sarcinii, pentru că a avut mari probleme, tocmai de aceea anunțul că va deveni mămică l-a făcut abia când a fost sigură, când burtica îi crescuse deja de trei luni.

Dar acum, că totul e OK, mai ales după ultimul consult la medicul ei, efectuat acum aproximativ o săptămână, Gina ”zburdă” ca atunci când era o puștoaică.

„Operațiune” în viteză

Asta deși burtica de graviduță crește din ce în ce mai mult. CANCAN.RO a întâlnit-o pe frumoasa iubită a lui Smiley chiar în Piața Floreasca.

Vedeta o ochise, probabil, din timpul săptămânii, pentru a face cumpărăturile de weekend. Așa că sâmbătă, că tot a fost liberă de la filmările de la ”Cuțite”, a plecat din Pipera, unde ea și Smiley își au locuința, și țintă către piața despre care vorbeam s-a dus.

S-a îmbrăcat ceva mai gros, că nu mai e demult vara după care Gina tot plânge de câteva săptămâni și cât ai clipi și-a dus la capăt itinerariul.

Masca pe față și-a pus-o imediat ce a coborât din mașină. Apoi, a „atacat” piața și nu s-a lăsat până când nu a umplut câteva sacoșe cu fructe, legume și ce a mai găsit pe acolo.

O piață bine aleasă de Gina Pistol, mai scumpă, dar mai puțin populată, pentru că graviduța lui Smiley vrea să înlăture, probabil, cât de mult posibil pericolul COVID-19.

Și chiar reușește cu brio să le facă pe toate. Pasul grăbit l-a avut după ce a finalizat cumpărăturile, ajungând imediat la mașină.

Nu a zăbovit, a ”aruncat” plasele pe banchetă, a urcat apoi la volan și la fel de repede s-a reîntors acasă.

Gina Pistol, ghinionistă acum câteva zile

Chiar Gina avea să povestească, pe Instagram, că a tras o căzătură de i-au rămas urme adânci pe picior.

S-a dezechilibrat în timp ce trebăluia prin casă și direct de podea s-a lipit! S-a speriat, dar, din fericire, burtica de graviduță nu a fost deloc afectată. S-a resimțit, însă, la picioare prezentatoarea emisiunii „Chefi la cuțite”!

S-a ales cu vânătăi serioase, care-i vor aduce aminte o perioadă de incident.

„Când am spus că mă doare … uitați-vă ce minunăție de vânătaie mi-am făcut. Plus că este și foarte umflată zona, plus genunchiul”.

Erau suspinele Ginei pe Instagram. „Mi s-a întâmplat ceva ce nu mi s-a mai întâmplat de vreo 20 și ceva de ani. Am căzut!

Bine că nu m-am lovit în fund sau la burtă, dar mă doare și genunchiul și șoldul de mor”, mai spunea Gina.

Totul a trecut în câteva zile, iar vedeta urmează să devină, în premieră, mămică. De fetiță, după ultima vizită la ginecolog!

Loading...