Fetele lui Vadim Tudor fac dezvăluiri nebănuite. ”Îl visează cam cu vreo 2-3 săptămâni înainte ca să se întâmple ceva rău în familie”

664

Fetele lui Corneliu Vadim Tudor au făcut dezvăluiri la cinci ani de la moartea lui.

Acestea au afirmat că mama lor îl visează înainte de a se întâmpla ceva rău în familie.

Corneliu Vadim Tudor a murit la vârsta de 65 de ani, în anul 2015. Acesta a încetat din viață în urma unui infarct, în data de 14 septembrie 2015.

Zilele trecute, văduva ”Tribunului”, Doina, a organizat, împreună cu cele două fiice, Lidia și Eugenia, un parastas la mormântul celui care a fost Corneliu Vadim Tudor.

La o emisiune de la Antena Stars, Lidia și Eugenia au mărturisit că mama lor îl visează cel mai mult pe Corneliu Vadim Tudor.

„Mama îl visează în general. Îl visează cam cu vreo 2, 3 săptămâni inainte ca să se întâmple ceva rău în familie.

E ca un avertisment pentru noi. Nu spune nimic, doar îl vede și-l visează nopți de-a rândul.

Pentru ea e ca un semn și știe că se va întampla ceva în familie, ceva rău, cum a fost operația mea de peritonită, problemele Lidiei de sănătăte, scandal în familie”, a spus Eugenia.

Lidia, probleme de sănătate după moartea tatălui

Lidia, una dintre fiicele lui Corneliu vadim Tudor, a afirmat că problemele sale de sănătate s-au acutizat după dispariția tatălui ei.

„Aveam o boală cardiacă, genetică, care s-a acutizat odată cu moartea lui, dar am grijă, merg la medic constant și încerc să fiu liniștită și să duc o viață fără prea mare stres”, a afirmat tânăra.

”Niciodată nu ne certa”

Eugenia, fata cea mică a lui Corneliu Vadim Tudor, oferit detalii despre cum a fost Corneliu Vadim Tudor ca tată.

„Niciodată nu ne certa. Era un tată extraordinar de prezent, chiar dacă era foarte ocupat. Lăsa absolut totul și era alături de noi la serbări, la zile de naștere, la absolut toate momentele importante din viața noastră.

Ne întreba tot timpul:

”Unde vreți să vă ducă tata, ce veți să vă facă tata, ce vreți să vă cumpere tata””, a declarat Eugenia, fiica cea mică a lui Vadim Tudor, conform sursei citate.

Tatăl lor ar fi mândru de ele!

Frumoase și ambițioase, cele două fete ale lui Corneliu Vadim Tudor, Lidia și Eugenia, au petrecut împreună cu mama lor, dar au mărturisit că acestea nu au mai fost la fel ca altă dată, când tatăl lor era în viaţă, alături de ele.

„Nu mai sunt sarbătorile de la altă dată, nu mai putem zâmbi la fel de mult.” a declarat Lidia Vadim Tudor.

Eugenia Vadim Tudor a terminat facultatea de jurnalism şi îşi doreşte foarte mult să ajungă prezentator tv.

Astfel, invitată, alături de sora sa, în emisiunea Agenţia VIP, aceasta a fost supusă la câteva probe de către Cristi Brancu.

“Vreau să fiu moderator, nu vreau să prezint emisiuni din domeniul politic, pot să mă mulez pe oric gen, dar nu pe poltică, nu-mi place” a declarat Eugenia Vadim Tudor.

Aceasta a prezentat o rubrică meteo, horoscopul şi chiar a luat un interviu în direct, pentru a demonstra că se poate face faţă chiar şi atunci când trebuie să vorbească liber.

S-a descurcat excelent, nu a avut deloc trac si a avut o dicţie foarte bună, iar la final Cristi Brancu a felicitat-o.

La cinci ani de la moartea lui Vadim Tudor, fetele acestuia au decis să reediteze ultima carte a acestuia, un volum de poezii, pe care politicianul nu a mai apucat să-l promoveze.

“În luna noiembrie tata ar fi făcut 71 de ani, nu știu dacă e o vârstă la care și-ar fi dorit să ajungă. El oarecum fugea de ani. Nu-i plăcea să recunoască faptul că înaintează în vârstă.

La rândul său, fiica cea mică, Eugenia, spune că îi simte prezența tatălui său întotdeauna.

„Noi tot ce facem, ne gândim mai întâi dacă tatei i-ar fi plăcut, ce ar fi zic, cum ar fi reacționat. Eu îi cer și lui ajutorul.

Eu simt că tot timpul este lângă noi, dacă nu aș gândi așa, cred că aș lua-o razna, n-aș putea să suport faptul că nu mai este fizic lângă noi”, a spus Eugenia în cadrul aceleiași emisiuni.

Spre deosebire de sora sa, Lidia, care a încercat să ducă mai departe munca tatălui său, la nivel jurnalistic, Jeni preferă să stea departe de lumina reflectoarelor.

Chiar dacă a cochetat, la un moment dat, cu televiziunea – și să își vadă, pur și simplu, de viața personală.

Jeni a avut o relație cu Tibi Vărzaru – cei doi fiind împreună timp de 4 ani -, numai că în scenariu a apărut Cristina Spătar și totul s-a încheiat între ei.

La vremea respectivă, Jeni a fost tranșantă și a declarat că nu poate vorbi despre relația dintre un ”puști de 22 de ani” și o femeie ”care i-ar putea fi mamă”.

“E ruşinos şi penibil să vorbesc despre relaţia unui puşti de 22 ani şi a unei femei care i-ar putea fi mamă.

Vreau ca numele de Vadim Tudor să nu se mai asocieze cu asemenea persoane pentru că nu mă reprezintă şi am destule probleme de care să-mi fac griji ca să mă împiedic de ceva atât de minuscul”, mărturisea fiica lui Vadim Tudor.

Corneliu Vadim Tudor s-a stins din viață pe 14 septembrie 2015, la vârsta de 65 de ani.