Rafila a ramas fara aer in timp ce prezenta programul pe Sanatate al PSD

407

Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS, a ramas “fara aer” de cateva ori in timpul prezentarii viitorului program pentru Sanatate al Partidului Social Democrat.

Candidatul PSD la alegerile parlamentare si-a scos si masca de cateva ori pentru a bea apa. Incidentul a avut loc in aceeasi sala a sediului din Kiseleff in care a lesinat si presedintele PSD, Marcel Ciolacu.

Medicul nu a mai putut respira si a baut putina apa de cateva ori.

La circa 20 de minute de la inceperea conferintei in care a prezentat programul PSD pentru Sanatate, profesorul si-a dat masca de pe fata, pentru un scurt moment, si a baut iar apa.

„E cald aici, nu e aer. (…) Suntem destul de multi aici, intr-un spatiu limitat, si lucrul asta s-a simtit. (…) Sunt in regula, m-am adaptat.

Trebuie sa lansam programele in alta parte”, a declarat medicul, dupa ce jurnalisti l-au intrebat daca este din cauza mastii sanitare.

Dupa incident, Alexandru Rafila si-a continuat conferinta de presa si nu a mai avut probleme.

Reprezentantul Romaniei la OMS a recunoscut ca a avut ceva probleme cu respiratia, marti seara, la televiziunea publica,

„in prima parte a conferintei, timp de 10-15 minute. Era o incapere la demisol, nu are niciun fel de sursa de aer proaspat, nu are geamuri, nu are nimic.

Are o singura usa care da spre un hol, spre o scara, si intr-adevar, pana am reusit sa restabilesc ritmul respiratiei a durat un timp, dar dupa aceea lucrurile au reintrat in normal”.

Sala in care profesorul Rafila a prezentat programul pentru Sanatate este aceeasi in care i s-a facut rau si lui Marcel Ciolacu.

Acesta a lesinat in timpul conferintei de presa din 10 mai, in care prezenta planul PSD pentru redresarea economiei.

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!