Bianca Drăgușanu a fost din nou agresată în public! Strânsă de gât și pălmuită de către Alex Bodi și un prieten al acestuia

Relația dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi pare a fi desprinsă dintr-un film de comedie.

Cei doi s-au certat și s-au împăcat de nenumărate ori. După ultima ceartă, când părea că relația lor s-a stins definitiv, Alex Bodi s-a dus fuga în brațele focoasei rusoaice, Draia Radionova, părând că a dat-o uitări pe Bianca.

Cum viața este plină de surprize și încurcate sunt căile Domnului, Bodi a părăsit-o pe regina Instagramului și s-a împăcat cu sexy-blonda.

Cum era de așteptat, cel puțin pentru cei care îi cunosc, mici ultima împăcare nu avea să dureze mult. Așa se face că prima zi de toamnă a venit la pachet cu o nouă despărțire a celor doi.

Cu toate acestea, ca într-un joc de-a șoarecele și pisica, Bianca Drăgușanu şi Alex Bodi au fost văzuți, din nou, împreună, iar împrejurările nu par a fi cele mai fericite, dacă ne raportăm la imaginile apărute în mass media.

Bianca Drăgușanu s-a trezit cu poliția la ușă!

După ce zilele trecute au apărut imagini în care se poate observa fără vreo urmă de îndoială că Bianca Drăgușanu era agresată fizic de fostul ei soţ, în plină stradă, politia s-a autosesizat şi i-a făcut o vizită blondinei.

Spre surpriza oamenilor legii, aceasta le-a spus că totul a fost doar o joacă și că nu intenționează să depună o plângere penală împotriva lui Bodi.

Polițiștii nu i-au dat crezare, mai ales că a mai fost filmată în timp ce era bătută de Alex Bodi, dar în cazul în care nu dorește să depună plângere penală, polițiștii au mâinile legate.

Iată primele declarații ale lui Alex Bodi și ale Biancăi Drăgușanu, după ce paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe afacerist în timp ce o brusca și o strângea de gât pe blondină, în fața unui restaurant exclusivist din Capitală.

Cum au explicat episodul șocant?

În urmă cu foarte puțin timp, paparazzii Spynews.ro au fost martorii unui episod incredibil dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi Deși au anunțat că sunt împreună, din nou, și că se iubesc mai mult ca niciodată, imaginile în care afaceristul o bruschează și

îi permite și prietenului său să îi dea două peste ceafă blondinei spun cu totul și cu totul altceva.

CUM AU REACȚIONAT ALEX BODI ȘI BIANCA DRĂGUȘANU LA VEDEREA IMAGINILOR

Contactați de reporterii Spynews.ro, atât Alex Bodi, cât și Bianca Drăgușanu au negat cu desăvârșire că în imaginile pe care le-au surprins paparazzii ar fi vorba de violență domestică.

Afaceristul a spus că nici nu se pune problema de agresiune, dat fiind că între ei există o dragoste nebună și extrem de pasională.

„Nu ne-am bătut. Nu se pune problema de violență. Ne iubim foarte mult și așa suntem noi pasionali” a spus Alex Bodi.

Bianca Drăgușanu a ținut să completeze declarația lui Alex Bodi cu un simplu: „Așa suntem noi”.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi formează, de departe, cel mai controversat cuplu din lumea mondenă autohtonă.

Cu multe împăcări și despărțiri la activ, cei doi reușesc să intre în atenția tuturor și să țină primele pagini ale tabloidelor ocupate prin comportamentele impulsive pe care le au.

„Da, este adevărat. Ieri am decis să pun punct relației mele cu Alex Bodi. Vreau să-i mulțumesc pentru relația frumoasă pe care am avut-o, dar decizia este definitivă.

Nu intenționez să mă mai reîntorc la această decizie. Din acest moment aș vrea să nu mai fiu asociată cu niciun fel de acțiune pe care o face Alex Bodi”, a declarat Bianca Drăgușanu