Horia Brenciu, confesiune uimitoare despre soția sa: ”O admir și o ador”

533

Horia Brenciu este un familist convins și un tată devotat pentru cei patru copii.

Cântărețul are numai cuvinte de laudă la adresa soției sale, despre care spune că o admiră pentru forța și răbdarea de care dă dovadă în sânul familiei, mai ales că nu este ușor cu atâția copii în casă.

Juratul „Masked Singer Romania” a făcut o confesiune uimitoare despre partenera sa de viață alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de circa 14 ani.

Renumitul artist susține că Alice Dumitrescu se pricepe de minune să-i țină în frâu pe toți.

La cei 49 de ani pe care-i are, soția lui Horia Brenciu s-a apucat de cursuri de yoga și de limba engleză, reușind să împartă cu succes timpul petrecut cu cei dragi și micile sale pasiuni, lucru de admirat pentru cunoscutul jurat de la Pro TV.

Horia Brenciu, declarație uimitoare despre soția sa, Alica Dumitrescu
„Îi admir viața, cariera, realizările, toate îndeletnicirile pe care le are prin casă și în afara ei și aici mă refer în special la grădinărit.

Îi admir forța și răbdarea cu care ne ține pe mine și pe cei 4 copiii ai noștri în frâu. O admir și o ador pentru toate momentele matinale când mă cheamă la micul dejun.

Și cred că o să mai am multe de admirat la ea, pentru că acele cursuri menționate mai sus sunt doar începutul…”, a mărturisit Horia Brenciu într-un interviu pentru avantaje.ro.

Juratul de la „Vocea României” a dezvăluit că, deși are o relație foarte lungă cu Alice Dumitrescu, încă există momente în care descoperă lucruri noi unul despre celălalt.

Artistul mărturisește că omul este un adevărat Univers, soția sa încadrându-se de minune în această categorie.

„Omul e un adevărat univers. Alice respectă regula asta. Nici eu nu fac rabat de la ea.

Concluzia e că mai avem multe de descoperit și de experimentat”, a completat cântărețul, mai arată sursa menționată anterior.

Sincer din fire, Horia Brenciu a dezvăluit că este o persoană geloasă, însă face tot ce-i stă în puteri să se „trateze”, precizând că izolarea din cauza pandemiei de coronavirus a adus de toate, în special „zâmbete, chiote și îmbrățișări”.

Intr-un interviu, artistul a fost intrebat despre cum este viata alaturi de Alice Dumitrescu.

Horia Brenciu, declaratie inedita despre sotia sa. Vedeta are familie superba alaturi de sotia sa, Alice Dumitrescu, si de cei patru copii, iar cuvintele au fost numai de lauda si apreciere.

„Mi-a fost producător de 3 ori, la TVR, la Național TV și la ProTV când am filmat „Om bogat, om sărac”. Nu vreau să o pun pe tapet, dar nu cred că o să găsești povești de genul acesta între oamenii din România…Tu nu știi ce poate viața ta.

Să treci de trei ori prin viață cu aceeași femeie, ca producător și, deodată, să ai o relație cu ea? Mi se pare incredibil.

La prima vedere e ceva putred în Danemarca, dar așa suntem noi oamenii. Putem avea lângă noi o persoană la care nu ne uităm foarte atent și, deodată, se schimbă lucrurile. Asta e viața.

Și, mai mult decât atât, ceea ce este foarte interesant, eu am lucrat cu tatăl ei. Tatăl ei a fost regizor de montaj în TVR și prima dată am lucrat cu el, și apoi am cunoscut-o pe ea…

Alice nu este o femeie pe care o cucerești o dată. Și Alice m-a învățat că o femeie trebuie cucerită în mod constant. Nu în fiecare zi, că ne plictisim, dar în mod constant. Cred că pentru orice vrei să ai în viață, trebuie să muncești”

Brenciu a vorbit si despre posibilitatea de a mai avea un copil in scurt timp.

„Personal, eu îmi doresc creșterea familiei. Nu am restricții și cred că și Alice își dorește lucrul acesta. Copiii, după ce nu mai adorm în brațe, lucru care ni s-a întâmplat și cu Mina, și cu Toma, nu mai stau în brațe la noi.

Așa ni s-a întâmplat cu Mina, ceea ce ne-a împins să ne mai dorim un copil și l-am luat pe Toma.

Dar nu e cazul acum, nu e momentul. Nu vom adopta pe nimeni în momentul de față, dar, la modul în care e viața noastră, plină de surprize, cred că se va întâmpla la un moment dat. Suntem dispuși, cel puțin eu sunt dispus să fac pasul acesta fără ezitări”.

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!