Declara cu TARIE ca NU EXISTA Covid-19, dar a luat virusul si a MURIT! Cazul unui cunoscut influencer a SOCAT PLANETA: stirea face inconjurul lumii

Celebrul influencer Dimitriy Stuzhuk, cu peste 1.1 milioane de urmaritori pe Instagram, a murit in urma infectarii cu Covid-19.

Dimitriy Suzhuk (33 de ani), un celebru influencer si instructor de fitness, era convins in urma cu ceva timp ca noul coronavirus nu exista. Cu toate acestea, Dimitriy a luat virusul intr-o calatorie din Turcia, iar in scurt timp a pierdut lupta cu viata.

Acesta era tata a trei copii si decesul a fost facut chiar de fosta sa sotie, Sofia Stuzhuk.

Dmitriy Stuzhuk, 33 de ani, era antrenor de fitness și promova un stil de viață sănătos și sportiv celor 1 milion de urmăritori ai săi.

Acesta a murit după ce coronavirusul i-a provocat complicații la inimă, relatează Sky News. Fosta sa soție și mamă a celor trei copii ai tânărului a dat vestea tristă.

După ce s-a infectat, Dmitriy și-a avertizat simpatizanții pe social media.

„Eu nu credeam că există Covid până când m-am îmbolnăvit. Covid-19 nu este o boală de care scapi repede, este grea”, spunea tânărul.

Inainte ca influencerul ucrainean sa isi dea ultima suflare, a postat o imagine din spital pe Instagram si a incercat sa avertizeze pe toata lumea:

“Vreau sa impartasesc modul in care m-am imbolnavit si sa avertizez puternic pe toata lumea. Am fost unul care credea ca virusul nu exista… Pana cand m-am imbolnavit.

M-am simtit rau in a doua zi din Turcia. M-am trezit la miezul noptii, deoarece aveam gatul umflat si aveam probleme cu respiratia. In acelasi timp, ma durea putin stomacul.

A doua zi am imnceput sa tusesc, dar nu am facut temperatura. Am crezut ca ar putea fi consecintele antrenamentului de sport, schimbarile climatice si nutritia, plus dormitul cu aerul conditionat deschis.

Dupa ce m-am intors din Turcia, m-am dus imediat sa fac diverse teste, sa fac o ecografie si pentru orice eventualitate m-am decis sa fac si un test pentru Covid.

S-a dovedit a fi pozitiv. Mi s-a prescris un tratament si am fost spitalizat. Spitalul este complet plin de oameni, unii dintre ei sunt ingrijiti pe coridor.

Nu e mancare, hartie. Nimeni nu m-a avertizat despre asta. Voi face o postare dedicata despre sistemul medical din tara noastra.

Avand in vedere toti acesti factori, decid ca va fi mai convenabil si mai confortabil sa fiu ingrijit la distanta, acasa, unde am conditiile pentru un tratament normal. La urma urmei, pot contacta oricand serviciile potrivite.

Starea mea este stabila”, declara Dimitriy, fix cu 3 zile inainte sa-i fie anuntat decesul.

Medicii spun că acesta a intrat în moarte clinică și nu au mai putut face nimic pentru el.

Loading...