Detalii șocante din dosarul lui Alex Bodi: „Victimele erau sechestrate și supuse unor violențe extreme, chiar și violuri”

554

Ieri, după mai bine de două ore de audieri, judecătorii au decis ca Alex Bodi să rămână după gratii pentru 29 de zile.

Astăzi, Spynews.ro v-a prezentat în exclusivitate documentul oficial în care apare afaceristul! Iată ce detalii șocante se află în dosar, în privința victimelor!

Detalii șocante din dosarul lui Alex bodi

Alex Bodi este unul dintre cei mai celebri afaceriști din România. Recent, mai exact pe data de 11 noiembrie, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a fost săltat de mascați, după ce omul de afaceri ar fi fost implicat într-o rețea de proxenetism. Ieri, judecătorii au decis ca acesta să rămână după gratii pentru 29 de zile.

Amănunte halucinante din dosarul lui Alex Bodi

În urmă cu puțin timp, Spynews.ro v-a prezentat dosarul în care apare Alex Bodi. În document există detalii șocante referitoare la victime.

Acestea ar fi fost duse în străinătate, iar dacă refuzau să se prostiueze, ar fi fost supuse unor chinuri înfiorătoare, mai exact sechestrate și bătute, ajungându-se chiar și până la violuri.

„Victimele care, după ce erau transportate în străinătate, refuzau să practice prostituția erau sechestrate și supuse unor violențe extreme (chiar și unor violuri), pentru a fi determinate să nu mai opună rezistență”, se arată în dosarul lui Alex Bodi.

Totodată, documentul oficial arată că Alex Bodi ar fi aderat la gruparea infracțională la scurt timp după ce membrii aceleiași grupări au ieșit in închisoare și au recrutat și alte victime.

„La gruparea infracțională au aderat, în scurt timp, și alți membri, respectiv inculpații J.F.A., B.A.N., G.P.A., C.M. (și el, fost locotenent al lui C.), L.M.A., L.N.D. (toți din anturajul inculpatului T.C.A.), B.(F)F.E., (prietenul inculpatului B.M.C.), F.L.F., G.M.A., I.G.M., P.F.I., T.A.I. (din anturajul inculpatului N.A.A.)”, se prezintă în continuare.

La ce chinuri ar fi fost supuse victimele

Modul în care proceda gruparea infracțională ar fi fost următoarul: găsirea unor fete sărace care voiau să plece peste hotare pentru a se angaja, tinerele făcând parte din familii dezorganizate.

După ce reușeau să le convingă, acestea ar fi fost scoase din România, iar odată ajunse în străinătate, membrii grupării le-ar fi obligat să se prostitueze în avantajul acestora.

„Din datele existente, s-a stabilit că gruparea infracțională se ocupa cu identificarea tinerelor care doreau să plece în străinătate pentru a găsi un loc de muncă, vulnerabile (cu o situație materială precară sau care proveneau din familii dezorganizate, naive, lipsite de educație).

Pe acestea le recrutau sub diverse promisiuni, iar după ce le transportau în străinătate, membrii grupării le constrângeau să practice prostituția în folosul lor”, se arată mai departe.

Astfel, potrivit dosarului în care apare Alex Bodi, în cazul în care fetele respective nu acceptau să se prostitueze, acestea ar fi fost chinuite, mai exact sechestrate și violate până ce ajungeau să nu se mai împotrivească, fiind sleite de puteri.

„Victimele care, după ce erau transportate în străinătate, refuzau să practice prostituția erau sechestrate și supuse unor violențe extreme (chiar și unor violuri), pentru a fi determinate să nu mai opună rezistență.

În cele din urmă, datorită violențelor la care au fost supuse și a amenințărilor cu acte de violență îndreptate împotriva membrilor familiilor lor, victimele au acceptat să se prostitueze în beneficiul membrilor grupării infracționale”, se prezintă mai apoi în dosar.

Conform informațiilor din document, victimele ar fi fost sechestrate în imobile și duse în fiecare zi în punctele în care erau constrânse să se prositueze.

Totodată, acestea ar fi fost sub atenta supraveghere a membrilor. În urma serviciilor prestate după ce erau obligate, banii ar fi ajuns la membrii grupării infracționale.

„În cele mai multe cazuri, victimele au fost ținute în imobile, au fost transportate zilnic la locurile unde erau obligate să practice prostituția, erau permanent controlate/supravegheate, iar sumele de bani erau luate în totalitate de membrii grupării.

S-a stabilit că tinerele au fost exploatate în cluB. de noapte sau locații închiriate din Berlin, Bonn, Stuttgart și Frankfurt (Germania), dar și pe teritoriul altor state occidentale (Italia, Spania, Marea Britanie, Cehia, Elveția, Austria)”, sunt alte informații din document.

Ba mai mult, unele dintre tinere ar fi fost vândute mai departe, la alți traficanți care se ocupau tot cu exploatarea lor. Pentru a le șantaja, aceștia ar fi cerut de fiecare dată toate datele legate de familiile lor.

„Unele victime au fost vândute altor traficanți, în scopul exploatării, persoanele care le-au preluat primind și informații în legătură cu victima, comportamentul acesteia pe perioada cât a fost exploatată, familia (copii, rude apropiate) toate acestea în scopul de a fi șantajată pentru a fi exploatată și controlată mai ușor”, este un alt fragment.

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!