Simona Halep nu se aștepta la asta! Părinții ei se opun căsătoriei cu Toni Iuruc.

Simona Halep este împreună cu Toni Iuruc, un afacerist cu 12 ani mai mare decât constănțeanca.

Cei doi au decis să se căsătorească, dar părinții Simonei nu sunt de acord cu relația lor.

Simona și Toni s-au cunoscut într-un club. Toni Iuruc este rudă apropiată cu deținătorii lanțului de cluburi și restaurante Fratelli.

Care este motivul pentru care părinții Simonei nu sunt de acord cu Toni?

Simona Halep și Toni Iuruc au decis să-și unească destinele, dar părinții tenismenei nu văd cu ochi buni relația fiicei lor, scriu cei la ziare.com.

Motivul principal:

Toni Iuruc este mult mai mare ca vârstă decât fiica lor.

Al doilea motiv ar fi faptul că a mai fost căsătorit.

În cultura și tradiția aromână, aceste lucruri nu sunt obișnuite.

Toni Iuruc este un om de afaceri cu investiții în imobiliare. El deține un complex rezidențial în Pipera, de unde încasează lunar peste 20.000 de euro din chirii.

Simona Halep i-a făcut un cadou de lux tatălui ei, Stere Halep. După ce a câștigat turneul de la Praga, Simona Halep, 2 WTA, a fost foarte darnică.

Simona Halep, cadou de 300.000 de euro pentru tatăl ei.

Simona i-a dăruit tatălui ei un autoturism Bentley New Flying Spur, în valoare de 300.000 de euro.

Simona Halep a recunoscut tot timpul că părinții ei au avut un rol important în dezvoltarea ei ca sportivă în perioada junioratului.

”Tenisul e un sport foarte scump, trebuie să investești într-un copil și să riști. E o investiție pe care nu ți-o garantează nimeni. Tata nu și-a imaginat vreodată că eu nu o să ajung în top. Și nu o spun acum că am reușit.

Chiar nu cred că s-a gândit vreodată la asta, chiar dacă au fost și momente grele. Poate că s-a gândit că nu mai face față, dar în momentul ăla am început eu să câștig primii bănuți”, declara Simona, în mai 2020.