Victor Slav, decizie radicala impotriva Statului Roman

1.109

Victor Slav s-a decis sa dea in judecata Statul roman. Victor Slav s-a hotărât să dea statul în judecată, după ce agenții de la Rutieră l-au acuzat că s-ar fi drogat.

Poliția Rutieră i-a deschis lui Victor Slav un dosar de consum de sutpefiante, dar fostul soț al Biancăi Drăgușanu și-a îndreptat „armele” către statul român. Chiar dacă și-a recăpătat permisul de conducere, Victor Slav a decis să obțină în distanță despăgubiri uriașe.

În toamna anului trecut, Victor a fost oprit de oamenii legi, la un control de rutină, pe Autostrada 3 București-Ploiești.

După ce l-au verificat cu aparatul „Drug-Test”, acesta a indicat că el ar fi consumat canabis, fapt pentru care polițiștii au deschis un dosar penal pe numele său.

Victor Slav a incercat sa faca lumina in acest caz si sa demonstreze tuturor ca nu a consumat substante interzise.

Vedeta a reusit, in sfarsit sa arate ca aparatul Drug-Test a dat un rezultat fals-pozitiv in cazul lui.

Dupa aflarea rezultatului, Victor este hotarat sa obtina in instanta despagubiri mari, pentru ca imaginea sa a fost afectata.

Conform unor surse judiciare, citate de cancan.ro, in urma cu cateva zile, Victor Slav a inregistrat, pe rolul Tribunalului Bucuresti, impotriva statului roman, prin Ministerul Finantelor, o actiune de reparare a prejudiciului provocat de erorile judiciare.

Totodata, fostul prezentator al Kanal D intentioneaza sa ceara daune materiale foarte mari, de ordinul miilor de euro.

”Victor a fost ferm convins ca rezultatul este eronat. El nu a consumat substantele indicate de Drug Test.

A reusit sa demonstreze acest lucru si acum si-a recapatat permisul de conducere. A fost acuzat pe nedrept”, a declarat un apropiat al vedetei.

Victor a fost ferm convins că rezultatul este eronat. El nu a consumat substanțele indicate de acel test. A reușit să demonstreze acest lucru și acum și-a recăpătat permisul de conducere. A fost acuzat pe nedrept”, a devăzvăluit un apropiat al vedetei.

Și-a achiziționat un bolid de lux

Chiar dacă nu mai activează, pentru moment, în televiziune, Victor Slav nu se poate plânge. Fără vreun proiect de emisiune, el s-a reorientat rapid.

Împreună cu Cătălin Cazacu, Victor Slav asigura atmosfera la diverse evenimente, petreceri și nunți. Iar distracția ajungea la cote maxime la fiecare eveniment. Pandemia de coronavirus i-a dat însă planurile peste cap.

Victor Slav a devenit din nou… șomer! Însă… unul de lux. Nu de alta, dar prezentatorul TV și-a achiziționat recent un bolid de lux. Victor Slav este mândrul posesor al unui autoturism marca Audi.

Este vorba despre modelul A5 Sportback, albastru. Pentru mașină, luată la mâna a doua ce-i drept, el ar fi scos din buzunar aproximativ 40.000 de euro, notează sursa citată.

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!