Antonia a apărut pe Internet cu burtica de gravidă! Cântăreața a luat prin surprindere pe toată lumea!

1.271

Asta da surpriză! Antonia și-a șocat fanii, după ce a apărut pe rețelele de socializare cu burtica de gravidă.

Iată ce anunț a făcut Daniel Buzdugan în legătură cu frumoasa cântăreață!

Antonia a apărut pe Internet cu burtica de gravidă!

Cântăreața a luat prin surprindere pe toată lumea!

Antonia este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România. Talentul și frumusețea ei ieșită din comun i-au adus un succes formidabil în muzică.

Astfel că nu este de mirare că se poate lăuda cu mii de fani, atât în țară, cât și peste hotare, dovadă fiind numărul uriaș de urmăritori de din mediul virtual.

Antonia s-a afișat cu burtica de gravidă pe rețelele sociale

Așa cum bine știți, Antonia este o fire activă, atât în viața reală, cât și pe Internet. Celebra artistă obișnuiește să-și țină fanii la curent cu orice noutate din viața ei și să se împărtășească cele mai inedite experiențe.

Cântăreața i-a surprins pe toți

De curând, Antonia i-a adus pe admiratorii ei cu sufletul la gură, atunci când s-a afișat cu burtica de gravidă.

Ei bine, nu, nu este din nou însărcinată, pentru că dacă studiați mai bine imaginea vă dați seama că este vorba, de fapt, doar despre o amintire frumoasă, din perioada în care era însărcinată cu unul dintre băiețeii săi și a lui Alex Velea.

Antonia are numai cuvinte de laudă despre partenerul ei de viață, Alex Velea, transmițând-ule fanilor că este un om care i-a suportat dintotdeauna ”toanele”, chiar și atunci când este… ”în perioada sensibilă a lunii”.

Din cele dezvăluite de Antonia, are alături de ea un bărbat pe care se poate baza întotdeauna, iar răbdarea de care dă dovadă Alex Velea, indiferent de situație, trebuie și este apreciată la justa valoare.

„Cei mai mulți dintre voi nu știți, dar omul acesta întotdeauna mi-a suportat toanele.

Când sunt în perioada sensibilă a lunii și am schimbări de dispoziție, în loc să se enerveze, el mă întreabă dacă am dureri și dacă poate să mă ajute cu ceva. Nu mai spun că, dacă mă accidentez, e ca și cum am fi siamezi,

Imi simte durerea și îmi spune că ar vrea să o ia pe toată asupra lui. Are o răbdare infinită cu mine, este un exemplu când vine vorba de răbdare”, începe declarația Antoniei.

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!