Ce fac Cleopatra Stratan și Edward Sanda la ei în casă. Cătălin Măruță a fost șocat când a aflat

1.349

Sunt tineri, faimoși, frumoși și foarte îndrăgostiți!

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează un cuplu extrem de admirat și de urmărit, așa că fiecare apariție a lor este foarte apreciată de către fani. Aceștia au participat astăzi, 7 mai, la emisiunea lui Cătălin Măruță difuzată la PRO TV, unde au făcut câteva detalii publice despre viața lor amoroasă.

Ce dezvăluire au făcut Cleopatra Stratan și Edward Sanda pentru Cătălin Măruță. Prezentatorul de televiziune a rămas uimit

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au decis să vorbească despre relația lor la emisiunea ‘La Măruță’. Aceștia au dezvăluit câteva lucruri spumoase despre ei, demonstrând că se iubesc mai mult ca niciodată.

Ei sunt logodiți încă de când artistul a decis să își ceară aleasa în căsătorie anul trecut, când ea a împlinit 18 ani, așa că în curând vor bate clopote de nuntă în showbiz-ul românesc.

Întrebați de Cătălin Măruță dacă se țin de mână și în casă, dat fiind faptul că nu se dezlipesc unul de celălalt, răspunsul a fost unul pe măsură.

”Ne ținem de mână și în casă, și afară. Peste tot, ce să mai. Am făcut sărbătorile de Paște la familia din Chișinău, apoi am venit și aici. Am stat 2 săptămâni la Chișinău. Nu am degete la mâini și picioare să vă zic de câte ori m-am dus la ea. Torpedoul de la mașină e plin de dovezi.”

Eu nu o pot vedea cu altcineva, nu mi-o pot imagina. Chiar nu pot. Așa e când iubești. Destinul învinge tot!”, a mărturisit Edward Sanda la PRO TV.

Cleopatra Stratan, declarație superbă de dragoste pentru Edward Sanda. Cei doi sunt mai îndrăgostiți ca niciodată

Cei doi deja și-au cunoscut familiile și se înțeleg foarte bine cu viitoarele rude. Tânăra artistă i-a dezvăluit lui Cătălin Măruță că ea și Edward Sanda sunt făcuți unul pentru celălalt și se iubesc foarte mult.

Atunci când vine vorba despre cum se înțelege cu mama alesului său, vedeta a povestit că a făcut tot posibilul pentru a demonstra că este potrivită pentru fiul ei.

”Am fost la bunicii mei, am sărbătorit cu o familie și mai mare. Am gătit împreună orice, de toate. Nu e prima oară, primul test a fost de Crăciun (n.r. cu mama soacră). Am spălat și vasele, fată de casă. Ne-am și jucat acolo, a fost frumos.

Noi suntem făcuți unul pentru altul. Tot ce am făcut noi doi a dus la relația asta. Lumea ne spune că și semănăm la față. Nu aș accepta, nici în joc. Așa s-a întâmplat, noi nici ipotetic nu ne gândim la alții, în joc.

Tot aici am fi ajuns. Când îți este scris, e scris. Toată lumea știe cât de mult ne iubim și că suntem așa cum suntem”, a declarat Cleopatra Stratan pentru emisiunea lui Cătălin Măruță.