Shannen Doherty va filma videouri în care își ia la revedere de la familie. Actrița are cancer în stadiu terminal

4.403

Shannen Doherty și-a făcut publică sfâșietoarea intenție de a filma videouri în care le spune „adio” celor dragi.

Actrița a fost diagnosticată cu cancer la sân anul trecut, iar boala i-a ajuns acum și la spinare.

Actrița se luptă de ani buni cu cancerul la sân.

Anul trecut, boala a recidivat.

Lupta cu cancerul se dovedește a fi una foarte grea pentru Shannen Doherty. Actrița din „Beverly Hills 90210” a fost diagnosticată cu cancer la sân cu metastaze, care a ajuns acum și la spinare.

Shannen Doherty, bolnavă de cancer, se gândește la plecare

Într-un interviu pentru revista Elle, Shannen a mărturisit că vrea să filmeze videouri de adio și să scrie niște scrisori pentru oamenii din viața ei, însă numai atunci când se va simți pregătită.

„Atunci când va veni timpul ca eu să o fac, o să o fac. Pare totul foarte final. E ca și cum m-aș deloga, iar eu nu mă deloghez”, a declarat actrița.

„Mă simt ca o persoană foarte, foarte sănătoasă. Este greu să îți termini treburile atunci când știi că vei mai trăi încă 10 sau 15 ani.”

Shannen Doherty a primit vestea cutremurătoare în februarie 2019. Cu doar doi înainte fusese declarată de aceeași boală, după ce trecuse prin numeroase operații, radiații și ședințe de chimioterapie.

Actrița a subliniat faptul că ea crede că va mai trăi, totuși, măcar încă 10 sau 15 ani.

Shannen Doherty a fost diagnosticata cu cancer mamar in anul 2015, iar doi ani mai tarziu, dupa numeroase sedinte de chimioterapie, boala a intrat in remisie, potrivit declaratiilor actritei.

La inceputul acestui an, insa, boala a revenit si mai agresiva ca niciodata. Initial, actrita a vrut sa pastreze totul secret, insa in urma cu putin timp, ea a decis sa dezvaluie ca sufera de cancer in stadiul patru.

”Nu stiu cate zile sau saptamani mai am. Cancerul meu a revenit si e in stadiul patru. Sunt infricosata.”, a marturisit ea. De asemenea, ea a marturisit ca cea mai mare provocare pentru ea a fost sa-i spuna mamei si sotului ei ca boala a recidivat:

”Mama e o fiinta extrem de curajoasa. La fel si sotul meu, insa imi fac griji pentru el.”, a marturisit indragita actrita printre lacrimi.

Aceasta veste teribila vine la aproape un an de zile de cand Luke Perry, interpretul personajului Dylan din cunoscutul serial „Beverly Hills 90210”, a murit in urma unui accident vascular cerebral, scrie TMZ. Actorul avea 52 de ani.

”A fost dureros pentru mine să accept că eu care am fost diagnosticată cu cancer trăiesc și cineva care arăta atât de sănătos și în putere să moară îanintea mea”,a declarat ea la scurt timp după moartea lui Perry.

Doherty a dezvăluit că cel care i-a fost tot timpul alături pe perioada bolii a fost Brian Austin Green, care a avut grijă de ea în toate cele 16 ore cât durau filmările.

Timp de peste un an, actriţa a luptat în mod discret cu maladia, deşi a continuat să lucreze, filmând inclusiv pentru “BH90210”, al şaselea serial TV creat în cadrul francizei “Beverly Hills, 90210″, lansat pe micile ecrane în 2019.

Actriţa a dezvăluit că a primit vestea despre reapariţia cancerului în organismul său la scurt timp după moartea unui coleg din distribuţia serialului “Beverly Hills, 902010”, Luke Perry, decedat pe 4 martie 2019.

Shannen a fost casatorita cu Ashley Hamilton, intre 1993-1994, Rick Salomon, intre 2002-2003 si din 2011 este maritata cu Kurt Iswarienko, dar nu a facut copii. Are o avere de 10 milioane de dolari.

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!