Monica Gabor, din nou în viața lui Irinel Columbeanu! Ce decizie a luat fosta ”scorpie” de la Izvorani

2.521

Anul 2020 continuă să fie o surpriză pentru toată lumea! Acum, o nouă veste șoc bubuie în showbiz-ul românesc:

Monica Gabor, din nou în viața lui Irinel Columbeanu!

Ce decizie a luat fosta ”scorpie” de la Izvorani, după ce a aflat că afaceristul și-a pierdut toată averea. Iată planul pe care îl pune la bătaie soția lui Mister Pink!

Monica Gabor, din nou în viața lui Irinel Columbeanu!

Ce decizie a luat fosta ”scorpie” de la Izvorani?

Nimeni nu se aștepta la asta!
Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Irinel Columbeanu a ajuns la sapă de lemn!

S-au dus vremurile de altădată în care celebrul milionar ducea o viață de lux în palatul său, acum fiind nevoit să locuiască cu chirie într-un simplu apartament!

De asemenea, prietenii lui Columbeanu sunt foarte îngrijorați pentru perioada prin care trece afaceristul, mai ales că acum nu mai are nicio sursă de venit.

Irinel trăiește din ajutorul prietenilor

În plus, în prezent, Irinel trăiește din ajutorul prietenilor săi, care încearcă din răsputeri să-l susțină și să fie alături de el!

Toate frumoase până acum, dar asta până când? Amicii nu-l vor putea ajuta mereu, iar Irinel nu-și poate lăsa toată viața pe mâinile lor!

Ei bine, luați loc și țineți-vă bine! Potrivit surselor Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din România, Monica Gabor sare în ajutorul lui Columbeanu!

Monica Gabor, un sprijin de nedăjde pentru fostul soț

Fosta ”scorpie” de la Izvorani, așa cum “s-a autoproclamat” în trecut, nu vrea să-l lase pe Irinel la greu și ia o decizie la care nimeni nu se aștepta!

Cum diva locuiește în America, alături de soțul său, Mister Pink și cum Irinel este un om deștept, care vorbește foarte multe limbi străine, surpriză:

Columbeanu este ”invitat” să se mute în America și chiar să-și găsească acolo un job!

Vorbim despre ”n” posibilități de a se dezvolta financiar, de a o lua de la 0 și de a începe o nouă viață departe de România, departe de neajunsuri și de un trai nefericit!

Acum, dacă se va întâmpla sau nu acest lucru, rămâne de văzut! Stați pe fază, căci, ce urmează este de domeniul uau!

Vila de la Izvorani a ars din temelii
Irinel Columbeanu a pierdut celebra vilă de la Izvorani în anul 2009, după ce s-a confruntat cu mari probleme financiare.

Din nefericire, în urmă cu câteva zile, o altă veste șocantă a lovit lumea mondenă:

Fostul imperiu al lui Columbeanu s-a făcut scrum!

La fața locului au intervenit mai multe echipaje ale pompierilor, cu zece autospeciale de stingere și două autoscări, însă, eforturile lor au fost în zadar!

Din palatul cu 15 dormitoare, saună, piscină interioară şi exterioară, ponton și cu numeroase obiecte rare de artă, a rămas doar o amintire frumoasă.

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!